комшија
Stara legenda
- Poruka
- 95.422
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потурице из села Штрпци су пустили њихове да прођу кроз територију Србије, иза леђа ВРС и том приликом је убијено 25-6 војника и официра ВРС. Штрпци су били освета за то. Знаш како каже Српски народ....."Немој па се не бој". Не подржавам убијање цивила у рату јер није војнички и подржавам убијање цивила кад супротна страна то ради мојој. У истом броју и старосној структури и полу.
Pa ovi ljudi koliko znam nisu imali veze sa Štrpcima ni sa ratom u BiH , bili su državljani Srbije i SRJ koji su u unutrašnjem saobraćaju iz jednog dela te države putovali u drugi , a eto slučajno jedna stanica je bila u BiH .Потурице из села Штрпци су пустили њихове да прођу кроз територију Србије, иза леђа ВРС и том приликом је убијено 25-6 војника и официра ВРС. Штрпци су били освета за то. Знаш како каже Српски народ....."Немој па се не бој". Не подржавам убијање цивила у рату јер није војнички и подржавам убијање цивила кад супротна страна то ради мојој. У истом броју и старосној структури и полу.
Нисам их ја тер'о да својима буду логистика преко територије Србије. Њих је убије колико и наших.
вијек вијековаSrbi pravednici.
Znaci osveta? Moralo se se znaci.
Није му то задатак ..боле њега и за ове жртве наводне што је навео .он само извршава задатак .Када ћеш нешто објавити о убијеним српским цивилима? Или се српске жртве не рачунају? Чему ова једностраност и пристрасност?
Pa ovi ljudi koliko znam nisu imali veze sa Štrpcima ni sa ratom u BiH , bili su državljani Srbije i SRJ koji su u unutrašnjem saobraćaju iz jednog dela te države putovali u drugi , a eto slučajno jedna stanica je bila u BiH .
Dakle čist teroristički čin bosanskih Srba koji su oteli i likvidirali nevine državljane susedne Srbije ,isto kao što su i upadali teroristi iz recimo Albanije u Srbiju i onda ubijali gradjane Srbije , jedino što se ovde geografski jedna stanica na pruzi slučajno nalazi u Bosni , pa nisu morali da upadaju u Srbiju . Mada je tu sva krivica na organima države Srbije koja nije zaštitila svoje gradjane od terorista iz BiH , a ako već nije mogla da ih zaštiti u datom momentu onda da sprovede istragu i izvrši pritisak na bosanske Srbe da predaju izvršioce .
Jbt. Ameri već 20 godina pritiskaju Srbiju za ona dva šiptara njihova gradjana koji su stradali na drugom kraju sveta ratujući , a nama Bosanci otmu i likvidiraju iz domaćeg voza 18 naših nevinih gradjana- civila i niko se nije do pre par godina potresao zbog toga , zato i ne čudi što je ovo medju najcrnjim vukojebinama u Evropi .
Потурице из села Штрпци су пустили њихове да прођу кроз територију Србије, иза леђа ВРС и том приликом је убијено 25-6 војника и официра ВРС. Штрпци су били освета за то. Знаш како каже Српски народ....."Немој па се не бој". Не подржавам убијање цивила у рату јер није војнички и подржавам убијање цивила кад супротна страна то ради мојој. У истом броју и старосној структури и полу.
Какав си ти лицемер.
Јесте, због шаке будалетина баци љагу на читав српски народ у Републици Српској. Називајући их још терористима, грађанима друге државе.
Аркан је долазио овде и пљачкао људима куће, убијао их. Је л' њега треба називати ''србијанским терористом''? Је л' треба рећи да ''србијанска'' гомна шаљу њих у РС да бацају љагу на наше име?
Како се сада кезе форумски антисрби када читају овај твој измет од поста.
Преко Дрине људе из Србије зову Србијанцима, према томе можете Аркана слободно звати србијанским терористом ако је већ важно одакле је дошао.
Зову будалетине.
Зато када пишем ''босанац'' или ''србијанац'' увек стављам наводнике.
Те географске поделе и регионални шовинизам би требали избацити што пре из главе.
Niko nije govorio o narodu u RS daleko bilo , čak ni o VRS ,jbg oni su bili u sred rata , a tada svakave budale i bolesnici dodju do izražaja ,pa i oni koji u ratu protiv Hrvata i Muslimana ubijaju nevine gradjane svoje tzv. matične države Srbije , sa kojom su kao hteli da se ujedine . Zato sam ja i rekao da je ovo pre svega sramota i ljaga na tadašnjoj državi Srbiji i SRJkoja je preko toga ladno prešla .Какав си ти лицемер.
Јесте, због шаке будалетина баци љагу на читав српски народ у Републици Српској. Називајући их још терористима, грађанима друге државе.
Аркан је долазио овде и пљачкао људима куће, убијао их. Је л' њега треба називати ''србијанским терористом''? Је л' треба рећи да ''србијанска'' гомна шаљу њих у РС да бацају љагу на наше име?
Како се сада кезе форумски антисрби када читају овај твој измет од поста.
Ја волим географске одреднице, волим да људе зовем Крајишницима, Топличанима, Лалама, итд. Тамо код вас се превелики значај томе придаје као да имате кризу идентитета, а немате је.
Znaci osveta? Moralo se se znaci.
Niko nije govorio o narodu u RS daleko bilo , čak ni o VRS ,jbg oni su bili u sred rata , a tada svakave budale i bolesnici dodju do izražaja ,pa i oni koji u ratu protiv Hrvata i Muslimana ubijaju nevine gradjane svoje tzv. matične države Srbije , sa kojom su kao hteli da se ujedine . Zato sam ja i rekao da je ovo pre svega sramota i ljaga na tadašnjoj državi Srbiji i SRJkoja je preko toga ladno prešla .
Arkan je bio učesnik u ratu ,tamo je bio na poziv jedne od zaraćenih strana (dok ga ti isti navodno nisu oterali) ,to što je on imao razbojničke navike to je već druga priča . Ovde se radi o državljanima SRJ ,države koja zvanično nije učestovala u ratu , a takodje ti ljudi nisu na bilo koji način učestovali u ratu i kidnapovani su i brutalno likvidirani od strane terorističke grupacije iz druge države , a da se niko u njihovoj matičnoj državi nije zbog toga naročito potresao .