ОБЕЛЕЖАВАЊЕ `Косовског ПОГРОМА 2004` на Тргу Републике!!!

Poruka
20.095
Добро би било да се то претвори у већи излив гнева против настраног режима СНС и њених сателита.

Ти си против настраног Вучићевог режима само зато што ти није довољно настран. Ти си за рестаурацију титоистичког насиља које би спроводио "у име народа".

Добро би било да се то претвори у већи излив гнева против настраног режима СНС и њених сателита.

Ma kako da ne, ......taj metak nikog pogoditi neće, ....priča o Kosovu, Krajini, ....čak ni Srbiji ne pali, ......
trokira, opušta ventile, .......SNS samo cimentira, jačim i čini!!!
:(:(:(

A ko se to sjetio, .....komunisti, socijalisti, radikali, ...ko???:per::per::per:

Грачаница је један од историјских споменика културе Србије и део је светске културне баштине, нема места дељењу по странкама.

Ma kako da ne, ......taj metak nikog pogoditi neće, ....priča o Kosovu, Krajini, ....čak ni Srbiji ne pali, ......
trokira, opušta ventile, .......SNS samo cimentira, jačim i čini!!!
:(:(:(
Битно је постоји повод, "окидач", а народ ће се на протесту сетити и осталог зла које долази од режима.
Види се да никада ниси био на неком већем протестном митингу.

Грачаница је један од историјских споменика културе Србије и део је светске културне баштине, нема места дељењу по странкама.

Jel' možda znaš kako je na taj dan u Beogradu došlo do okupljanja???

Битно је постоји повод, "окидач", а народ ће се на протесту сетити и осталог зла које долази од режима.
Види се да никада ниси био на неком већем протестном митингу.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Od srca si me nasmija, .....heba mitinge, ...to je 'ičkin dim, za ono đe sam bio!!!
Žao mi je, ......debelo mašite, ......nije to ono što Srbi ovog momenta žele čuti, .......
a ni sami nisu svjesni šta je to, jer u podsvjesti im je........ debelo!!!!

- - - - - - - - - -

На који дан? Беше много окупљања. Нисам разумео. Пиши на српском.
Svašta, pa valjda ovaj s -bombonine- teme!!!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Od srca si me nasmija, .....heba mitinge, ...to je 'ičkin dim, za ono đe sam bio!!!
Žao mi je, ......debelo mašite, ......nije to ono što Srbi ovog momenta žele čuti, .......
a ni sami nisu svjesni šta je to, jer u podsvjesti im je........ debelo!!!!

Svašta, pa valjda ovaj s -bombonine- teme!!!

Ни мени ниси баш најјаснији. Шта си мислио овим текстом који си болдовао?

Молила бих да се не спамује тема...

ИПАК, ОВО ЈЕ САМО једно ОБЕЛЕЖАВАЊЕ `Косовског ПОГРОМА 2004`

Сви врло добро знамо шта се тада десило.

ovo , kao i film o oluji treba da bude obavezno stivo ko god dodje iz inostranstva

pa lepo pustiti i princu , bas danas , kad je vec tu na godisnicu i ustaliti praksu.

pa ko dodje , uz rucak o progonu sa kosova a uz veceru o progonu iz hrvatske

uz dorucak moze o americkom radu na unistenju jugolavije i izazivanju ratova 90-ih

Стално треба правити протесте разним поводима, и то ће се све онда улити у један велики свенародни протест против режима Александра Вучића, са једном и јединственом поруком - ВУЧИЋУ, ОСТАВКА!

10421333_10154022792700522_7716920429595989202_n.jpg

Поставићу пар фотографија и захвалност ОНИМА који су се сетили да обележе овај несрећни дан за наше Србе са Косова и Метохије.

Протест је почео у 17 часова.

Неколико говорника се обратило окупљеном народу.

Приметила сам једну заставу, коју први пут видим на сличним протестима. ЗНА ЛИ НЕКО ОД ВАС, чија је то застава?

Са Трга се кренуло у шетњу, поред републичке Скупштине, ка храму "Свети Сава", па до владе Србије:

Испред Скупштине, на степеништу, при самом улазу, се налазио велики број новинара, који су вероватно "желели" да овековече посету српском парламенту, принца од Велса....и ТО ИМ ЈЕ БИО ПРЕДМЕТ ИНТЕРЕСОВАЊА:roll:, а што је на данашњи дан, пре 12 година српски народ на КиМ доживео ПОГРОМ, ма кога то данас брига. :( Ми смо народ ПОЗНАТ ПО КРАТКОМ ПАМЋЕЊУ!!!

Један део учесника протеста, они млађи, су направили ову групну фотографију испред храма "Свети Сава":

До владе Србије је дошао само део оних који су били на Тргу и у храму "Свети Сава", углавном су то били они који ево већ ШЕСТИ дан учествују у протесту за СПАС ваљевске Грачанице од потапања :

Ни мени ниси баш најјаснији. Шта си мислио овим текстом који си болдовао?

Znaš šta, .....razvijaj malo svoje intelektualne sposobnosti, ...razmišljaj,....a ne samo Slobu dušmanina da citiraš!!!:per::per::per:

- - - - - - - - - -

Bolje na Kosmet da idu.

Jeste, ....ođe da Vučićevu idilu, .-Vučko i njegovi mračkići- da kvare, ...strašno!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Zasto bi se obelezavao 17. mart kao dan pogroma? Koliko je prognano ljudi i zapaljeno kuca? 4000 prognano i zapaljeno par stotina kuca...Ko god da pokusava da ovaj dan proglasi kao dan kada su Srbi ``prognani`` veoma gresi ili ima za cilj nesto veoma lose za Srbe i Srbiju. Zasto se ne bi ustalio kao dan pogroma 16. ili 17. jun 1999.? Tih dana je proterano 200.000 ljudi i spaljeno nekoliko hiljada kuca. Razmislite o tome. Ko zeli da minimizira Srpske zrtve? 4000 prognanih ipak (u svetskim medijima) nije neka vest. 200.000 je brojka oko koje svako treba da se zamisli. Razmislite za cije interese nesvesno radite ako birate pogresan datum...

- - - - - - - - - -

Znaš šta, .....razvijaj malo svoje intelektualne sposobnosti, ...razmišljaj,....a ne samo Slobu dušmanina da citiraš!!!:per::per::per:

- - - - - - - - - -

Jeste, ....ođe da Vučićevu idilu, .-Vučko i njegovi mračkići- da kvare, ...strašno!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ti, ko god da si, bezuspesno pokusavas da glumis crnogorca. Ne ide ti nesto, a provokacije ti idu veoma dobro.

Back