- Poruka
- 68.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da brate, u kom to filmu?Da li ćemo osećati zajedništvo zavisi od nas, od naših dogovora. I možemo da ga osećamo nevezano od toga da li smo ekskluzivni u seksualnim odnosima. Možemo biti par iako se viđamo sa drugima ako zaista osećamo da smo par, momak i devojka šta god.
Pa da ali to samo pitanje vlasnistva je ego manijakalno zar ne? Fazon: muoje!Lakse se nadje prava kad se nije ego manijak i malo potrudi
Pa može, ako se spoje 2 osobe sa istim potrebama, željamaDa brate, u kom to filmu?
Pa to upravo dokazuje tezu.Ma ne nego svi tvrde pazar misle da su bogom dani kao zasluzuju najbolje treba da se trude oko njih a oni nista
Istim potrebama i Istim zeljama ! alo ePa može, ako se spoje 2 osobe sa istim potrebama, željama
Ono što znam da je ženama bitno, to je osećaj pripadništva i da zna da ti je bitna.da je najbitnija od svih.
Sad sam na protestu pićem posleIstim potrebama i Istim zeljama ! alo e
video šam teSad sam na protestu pićem posle![]()
OMG, LOL WTF.....B.S!Da nismo svi mi malo prevareni idejom da nas ceka tamo neka osoba i da ce biti samo nasa?
Poput nekog super fit asesoara ili drugog personalnog objekta na koji imam eksluzivno pravo koje je u stvari tehnicki prevedeno vlasnistvo.
Skru ju ol primitivs end hepi nju jir.
Kad ti neko paše, odgovara, privlači te fizički i mentalno (pri čemu je to obostrano) nemaš potrebu da stavljaš šapu na njega jer ti on sam teži.Da nismo svi mi malo prevareni idejom da nas ceka tamo neka osoba i da ce biti samo nasa?
Poput nekog super fit asesoara ili drugog personalnog objekta na koji imam eksluzivno pravo koje je u stvari tehnicki prevedeno vlasnistvo.
Pa kako koga.... nekoga čeka, a nekoga na žalost ne čeka.Da nismo svi mi malo prevareni idejom da nas ceka tamo neka osoba i da ce biti samo nasa?
prevareni, jaštaDa nismo svi mi malo prevareni idejom da nas ceka tamo neka osoba i da ce biti samo nasa?
votever dudOMG, LOL WTF.....B.S!
Pa da ali to samo pitanje vlasnistva je ego manijakalno zar ne? Fazon: muoje!
Romanticni pogled na stvari.Da nismo svi mi malo prevareni idejom da nas ceka tamo neka osoba i da ce biti samo nasa?