gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.049
Da cujemo zene ,kakve su idealne mere . . . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, al' neka budu iskrene, ne da traže 21cm, što u Srbiji verovatno i ne postoji, i onda mi imamo kompleks...![]()
koke su pidžge tim što oće 20+![]()

evo ja cu prvi da se izjasnim ,ranije nisam razmisljao na tu temu ,imao sam pozitivne komentare na velicinu ,iako nije bilo mnogo komentara na tu temu ,ali to sto je bilo bilo je ok ...pre nekog vremena izmerih i sa strane najvecu duzinu dobuh 19,2cm ,da naglasim da nisam debeo i da sam pazio da da lenjir ne upada u stomak ...odozgo je bilo malo komplikovanije izmeriti ,ali snasao sam se nekako ,pa sam nabavio onaj elasticni lenjir i dobih oko 18.3 ,nekad bude 18.7 ,uglavnom kako kada ...dakle izmedju 18i19cm ,obim malo preko 15cm...da cujemo jos nekoga . . .

Pa valjda ko Resavska pećina...
Ma to one samo tako govore da bi se mi izkompleksirali...

Meni lenjir bio kratak...
Pa s' obzirom da si povećao za 2-3 cm, mislim to je običaj...ja sam sasvim normalan, prosečan...što bi reklo 16-17 cm...nijedna se nije žalila...![]()
Jao vidi tema koja nikad nije bila![]()

verovao ili ne nisam povecao ni za santimetar ...nego kako se pravilno meri ,sa strane ili odozgo ...ja dobijem priblizne rezultate ...imam neku knjigu koja kaze da je najbolje sa strane izmeriti . . .nemam razloga povecavati ovde kad niko nikog ne zna . . .
pa da ih preduzmemo u to ime![]()
izgleda nisam potrefio bas dobru temu . . .ebg![]()

Niko ne voli one što se prave pametni...

Pa neki se prave a neki to naprosto jesu![]()

idi i trazi da te obese![]()
Pa i to što kažeš...
Postoji knjiga?
Da cujemo zene ,kakve su idealne mere . . .![]()
ne postoje.
postoje idealni ili skoro pa idelani partneri.