Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Socijalizacija, uklapanje u sistem, ostavljanje da se snalazi i pravi prve korake bez specijalne ljubavi. Normalno da dete više voli da je uz dedu i babu i da neće u obdanište upravo zbog ovog poslednjeg. Kao vojska za mladiće tako i obdanište za dete.
Socijalizacija, uklapanje u sistem, ostavljanje da se snalazi i pravi prve korake bez specijalne ljubavi. Normalno da dete više voli da je uz dedu i babu i da neće u obdanište upravo zbog ovog poslednjeg. Kao vojska za mladiće tako i obdanište za dete.
Pitam se nešto već neko vreme, pa me zanima tvoje mišljenje.
Da li misliš da postoje deca koja nisu za obdaništa - tipa da su neuklopiva u takvo okruženje?
Tipa kao mali samo moj brat i ja bili divljaci i neko je non stop morao da bude pored nas da jedan drugog ne bi izujedali ili da ne bismo poginuli šta smo sve radili ...
Pitam se nešto već neko vreme, pa me zanima tvoje mišljenje.
Da li misliš da postoje deca koja nisu za obdaništa - tipa da su neuklopiva u takvo okruženje?
Ne, ne postoje deca koja nisu za obdaništa. Dete koje nije za obdanište nije ni za školu.
Bez obzira da li dete ne može da se brzo uklopi u tu sredinu, ukoliko nema baka/deka servis, roditelja koji može da ostane kod kuće i čuva ga ili mogućnost da roditelji plaćaju siterku - izbor nema. Adaptacija će ići sporije ali će morati da se prilagodi.