OBAVEZAN VOJNI ROK

LorneMalvo

Domaćin
Poruka
3.346
Autorska tema

Srbija zadnjih godina masovno djeli drzavljanstva Srbima u Srpskoj,broj drzavljana Srbije sa prebivalistem u RS je iz dana u dan sve veci,svaki dan se podosi sve vise zahtijeva za prijem u drzavljanstvo i za par godina vecina Srba u RS ce biti drzavljani Srbije,odmah nas upisuju u vojnu evidenciju po prijemu u drzavljanstvo

Moj predlog je da Srbija ako ne misli uvodit vojni rok Srbima sa teritorije Srbije uvede bar obavezan vojni rok svojim drzavljanima koji zive na teritoriji Srpske
Mladi iz RS bi odlazili u Srbiju na sluzenje vojnog roka i obuku

Balkan je bure baruta narocito Bosna,narod treba biti u stanju da se brani ,da se br ane zivoti tako i srpski zivotni prostor ako dusman ponovo zedan srpske krvi udari:bye:

Autorska tema

Srbija zadnjih godina masovno djeli drzavljanstva Srbima u Srpskoj,broj drzavljana Srbije sa prebivalistem u RS je iz dana u dan sve veci,svaki dan se podosi sve vise zahtijeva za prijem u drzavljanstvo i za par godina vecina Srba u RS ce biti drzavljani Srbije,odmah nas upisuju u vojnu evidenciju po prijemu u drzavljanstvo

Moj predlog je da Srbija ako ne misli uvodit vojni rok Srbima sa teritorije Srbije uvede bar obavezan vojni rok svojim drzavljanima koji zive na teritoriji Srpske

Balkan je bure baruta narocito Bosna,narod treba biti u stanju da se brani ,da se br ane zivoti tako i srpski zivotni prostor ako dusman ponovo zedan srpske krvi udari:bye:

Дакле ти би од држављана БИХ из РС правио елитне војнике за одбрану интереса Србије и РС? :think:

- - - - - - - - - -

Kako nama sa dvojnim drzavljanstvima?

Ти ћеш бити српски шпијун у срцу Европе... :lol:

I sam vidis da su srpski neprijatelji sve agresivniji,da su pretnje progonom i unistenjem Srba zapadno od Drine konstantne,narocito iz Sarajeva i pitanje vremena je kada ce se ostvarit
I bilo bi dobro kada bi mladi u RS drzavljani Srbije prolazili vojnu obuku u Srbiji,20-30 -50 hiljada mladih koji su prosli obuku ce sigurno odvratiti srpske neprijatelje od agresije
Ukinuli su nam vosjku Republike Srpske ,obuka u Srbiji je jedini spas inace bi mogli zavrsiti kao RSK
Заклетва регрута Војске Републике Српске у касарни Дервента 1998.године

како се правилно пише:
неБИ или не БиХ

:lol:

dragutin-matic-oko-sokolovo.jpg
:hahaha: соко околово

Autorska tema

Колико ја знам можеш да служиш војску, сад то увођење у обавезу .... хммм мислим да ће опет доћи до дискриминације лепшег пола .... :roll:

Ti stvarno mislis da ce ovi koji odobravaju prijem u drzavljanstvo primiti Muhamed Al Wahad iz Qatara a koji zivi u Maoci
Такви се најприје активирају у друштву

Svi drzavljani Srbije koji zive na teritoriji RS bi bili obavezni da sluze vojni rok a dzravljani BIH nebi bili obavezni

Али зашто само обавезан војни рок за РС?Да Србија има обавезан војни рок то би био један од услова пре него што ти се одобри држављанство Србије.
Ја већ дуго имам двојно држављанство са пребивалиштем у РС,код мене је то више ствар личног престижа него што имам од тога било шта.
Када видим пасош БИХ добијем дијареју... :D

Znam da se moze sluzit dobrovoljno ali ja zagovaram obavezan vojni rok za drzavljane Srbije sa prebivalistem u Srpskoj
Rat u BIH je neminovan i samo je pitanje vremena
Srbi u RS moraju biti spremni da se brane jer su okruzeni zvjerima koje jedva cekaju da im se napiju krvi

Ukinuli su VRS,ima policija RS ali Dodikov rezim nije bas nesto sposoban da od pollicije RS napravi neku ozbiljnu silu koja bi odvratila dusmane ali Srbija bi mogla da pomogne tako sto ce pozivati Srbe drzavljane Srbije sa teritorije RS da sluze obavezan vojni rok
Desetine hiljada mladica iz RS koji su prosli vojnu obuku je vec ozbiljna sila i dusmani bi morali dobro da se zamisle pre nego sto krenu opet da ubijaju i progone srbe

Али зашто само обавезан војни рок за РС?Да Србија има обавезан војни рок то би био један од услова пре него што ти се одобри држављанство Србије.
Ја већ дуго имам двојно држављанство са пребивалиштем у РС,код мене је то више ствар личног престижа него што имам од тога било шта.
Када видим пасош БИХ добијем дијареју... :D

Ima jedan video na youtubu Seselj negde u Zadarskom zaledju u dalmaciiji 1991 drzi govor srbima dalmatincima i kaze ako izgumo ovaj rat mi cemo u beograd ,beograd nece pasti a sta cete vi
Derventa ce pasti,tvoja kuca ce da gori,tvoja majka ce biti ubijena a sestra silovana a ne mozes ocekivati od onog iz Beograda i Negotina da dodje da brani tvoju Derventu i tvoju familiju
RS moraju branti Srbi iz RS

- - - - - - - - - -

Znam da se moze sluzit dobrovoljno ali ja zagovaram obavezan vojni rok za drzavljane Srbije sa prebivalistem u Srpskoj
Rat u BIH je neminovan i samo je pitanje vremena
Srbi u RS moraju biti spremni da se brane jer su okruzeni zvjerima koje jedva cekaju da im se napiju krvi

Ukinuli su VRS,ima policija RS ali Dodikov rezim nije bas nesto sposoban da od pollicije RS napravi neku ozbiljnu silu koja bi odvratila dusmane ali Srbija bi mogla da pomogne tako sto ce pozivati Srbe drzavljane Srbije sa teritorije RS da sluze obavezan vojni rok
Desetine hiljada mladica iz RS koji su prosli vojnu obuku je vec ozbiljna sila i dusmani bi morali dobro da se zamisle pre nego sto krenu opet da ubijaju i progone srbe

Ма имала је ЈНА војну обуку по три године па су се они на крају показали као дебели крмци, најнеспособнији од свих гдје их је шамарала паравојна формација у подераним патикама на сваком кораку.На крају су рат на леђима изнели младићи од 20-30 година који су имали убрзану обуку силом прилика.Укратко није све ни у обуци него често и у мотиву поготово када си у фази одбране.Боље хиљаду добро обучених војника него 10 хиљада ЈНА официра ако мене питаш...

Poslednja izmena:
Ima istih poslanika u lokalnim skupstinama i u Srbiji i u RS , ima onih koji su na javnim funkcijama u obe drzave ,
pa onda bi trebalo da sluze i dva vojna roka tamo i ovde .
..................................................................................
A sto se tice naseg forumasa , ako je Magjar , mogu da kazem da su njegovi jedni od najčasnijih i najboljih ljudi
koje sam znao dok sam sluzio vojni rok .

Ма имала је ЈНА војну обуку по три године па су се они на крају показали као дебели крмци, најнеспособнији од свих гдје их је шамарала паравојна формација у подераним патикама на сваком кораку.На крају су рат на леђима изнели младићи од 20-30 година који су имали убрзану обуку силом прилика.Укратко није све ни у обуци него често и у мотиву поготово када си у фази одбране.Боље хиљаду добро обучених војника него 10 хиљада ЈНА официра ако мене питаш...

Muslimani su vec psiholoski spremni za rat,njih 25 godina truju ratnom propagandom ,red djemoasajda,grobnica..hodze po dzamijama
Izmisljene price se djele po facebooku,o cetnicima koji su ubijali bebe o izmisljenim streljanjima itd itd oni su toliko motivirani da ih jedino moze zaustaviti znanje da ce biti tvrdo ako udare a tvrdo ce biti ako desetine mladica iz RS prodje vojnu obuku u Srbiji

Muslimani su vec psiholoski spremni za rat,njih 25 godina truju ratnom propagandom ,red djemoasajda,grobnica..hodze po dzamijama
Izmisljene price se djele po facebooku,o cetnicima koji su ubijali bebe o izmisljenim streljanjima itd itd oni su toliko motivirani da ih jedino moze zaustaviti znanje da ce biti tvrdo ako udare a tvrdo ce biti ako desetine mladica iz RS prodje vojnu obuku u Srbiji

То си у праву, спремају се као да ће на мјесец :lol:

Иначе, појединци ће препознати овај осмјех (на 0:38) то самопоуздање :whistling:

Možda neki tamo oko tvog zaseoka, kod mene u gradu niko neće rat, pu,pu,pu...

Back