Obaveštenje povodom aktuelnih događaja

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
68.135
Želim da obavestim sve članove Foruma da ne započinju teme u kojima će podržavati na bilo koji način talas nasilja koji nas je zadesio.

Za teror nema opravdanja bez obzira sa koje strane dolazi i čime je uzrokovan.

Unapred vam se zahvaljujem, sa molbom da prvo budemo ljudi pa onda sve ostalo.

Pozdrav svima.

Sizif:
Želim da obavestim sve članove Foruma da ne započinju teme u kojima će podržavati na bilo koji način talas nasilja koji nas je zadesio.

Za teror nema opravdanja bez obzira sa koje strane dolazi i čime je uzrokovan.

Unapred vam se zahvaljujem, sa molbom da prvo budemo ljudi pa onda sve ostalo.

Pozdrav svima.

Vidim da si topic o paljenju pravoslavnih svetinja na Kosovu expresno izbrisao,a topic o zapaljenim džamijama stoji li stoji...

Sizif:
FARMACEUT:
Vidim da si topic o paljenju pravoslavnih svetinja na Kosovu expresno izbrisao,a topic o zapaljenim džamijama stoji li stoji...
Autor dotičnog foruma nije koristio pogani jezik kao ti, pročitaj pažljivije pomenuti post. Pridruži se slobodno normalnoj diskusiji koja se trenutno tamo vodi.

Ovako kako si ti NAPISAO,stoji da su SAMO džamije zapaljene....i da su naravno Srbi jedini krivci...
A poganog jezika nije bilo....Ili je tebi i istina pogana... :shock:

Incognito:
'ebo te, zar je toliko mrznje u tebi, Gorane???

Zar je uopste bitno sta je zapaljeno? Kreteni su palili 'dole' na Kosovu, jos veci kreteni su palili ovde...

Obe strane se trebaju osuditi... A kad vec nemozemo da sudimo onima 'dole' bar mozemo ovima ovde...

Zašto je narod U beogradu koji je IZ REVOLTA,upalio džamije,što naravno osuđujem,GORI od osionih i besnih Albanaca sa Kosova....Zar smo opet mi,Srbi,krivi za sve.... :shock:

FARMACEUT:
Zašto je narod U beogradu koji je IZ REVOLTA,upalio džamije,što naravno osuđujem,GORI od osionih i besnih Albanaca sa Kosova....Zar smo opet mi,Srbi,krivi za sve.... :shock:

Izvini, oni koji su palili dzamiju i nasrnuli na pandure su daleko od toga da su to ucinili iz revolta... to su huligani kojima je jedina zivotna opsesija nasilje... koji su puni besa i jedva cekaju da im se da povoda (citaj 'opravdanje') da naprave nered.

Ako mislis da se tako brane jadni Srbi na Kosovu, onda ti iskreno preporucujem da posetis psihoterapeuta.

Ono sto Siptari-teroristi trenutno rade je za svaku osudu, ali to nije razlog da se i mi ponasamo kao oni. Siptari su i igrali na tu kartu, na to da cemo mi oci javnosti skrenuti sa Kosova i njih na same sebe... I tako oni popalise i pobise sve sto su mogli na Kosovu, dok se vandalizmi nad ne-srpskim bogomoljama i gradjevinama, koji lokalni idioti izvedose, prenesose po svetu...

Kad cemo jednom da razmislimo pre nego sto uradimo nesto ovako glupo???

za ovo je bas mnogo da kazes da smo mi ovde veci kreteni.znas,ipak,to su objekti.mi nemamo mozak u tom smislu da ne znamo da se postavimo u datoj situaciji.to je sad evidentno.
ali reci sad da smo veci kreteni,nama smisla,pored toliko tvojih sunarodnika koji su dole,pale im kuce,ubijaju ih.
trenutno mi to bode usi.
mozda je nacionalizam pomenuti da su to tvoji sunarodnici...?
ali ako treba prihvatiti krivicu za predjasnje dogadjaje,i otplatiti to debelo,ne treba i svaku narednu prihvatiti velicajuci svoj kretenizam.mi ovde ne ubijamo nikog.trenutno,ako cemo tako.
da samo nisi rekao "veci kreteni"....zar i sad...?

Mi smo ispali veci kreteni... A objasnicu zasto: Mi nismo postigli NISTA time, stavise, ucinili smo jednu skroz kontraproduktivnu stvar. Siptari-teroristi su za to vreme postigli sta su hteli. Hteli mi da priznamo ili ne, oni su ispali pametniji. Znali su kako cemo mi odreagovati, i igrali su na tu kartu... Zastitili smo ih od medijskog progona sopstvenim vandalizmima...

E zato smo ispali veci kreteni...

Zao mi je, istina boli, ali je takva... A vec sam pisao poduzi post na Istoriji o tom nacionalizmu, doduse u temi Srbi vs Hrvati, ali poenta je ista: http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?p=352801#352801

Incognito:
Mi smo ispali veci kreteni... A objasnicu zasto: Mi nismo postigli NISTA time, stavise, ucinili smo jednu skroz kontraproduktivnu stvar. Siptari-teroristi su za to vreme postigli sta su hteli. Hteli mi da priznamo ili ne, oni su ispali pametniji. Znali su kako cemo mi odreagovati, i igrali su na tu kartu... Zastitili smo ih od medijskog progona sopstvenim vandalizmima...

E zato smo ispali veci kreteni...

Ma totalno si u pravu. Sve je isplanirano. I napad, i provokacija Srba (sto nije tesko uraditi), i cutanje "Kosovske vlade"...

Pokusali su da nam podmetnu i onu decu. Zamisli ovu vest na CNNu:

"Srbi ubili 3 male dece. Spaljene Dzamije u Beogradu i Nisu." A da je vojska reagovala, bilo bi i ovo: "Srbi izvrsili invaziju na Kosovo. Medjunarodne snage se upravo brane protiv ove invazije."

I opet mi ispali g*vna. A i sada nismo prosli nista bolje. I sve to zbog pijanih budala.

Ma, okanite se nasilja, ljudi. Ako mislite da pomognete onim ljudima, ne odmazite im.

Sizif:
FARMACEUT:
Zar smo opet mi,Srbi,krivi za sve...
Prestani da generalizuješ i priznaj kao čovek da je svako nasilje kontraproduktivno i da je svako uništavanje crkava, džamija, kuća kao i ubijanje nevinih za osudu.

Jesi li kada bio u Nišu posle rata na Kosovu,Sizife... :? Za tvoju informaciju tamo je sada najmanje 20% stanovništva izbeglice sa Kosova...
I sada kada ono što im je NAJSVETIJE,zašta su njihovi preci,i ono sami bezbroj puta krvarili gori, SASVIM je ljudski razumeti njihov revolt iskazan u ISTO TAKO BEZUMNOM činu paljenja Islam-agine džamije u Nišu....
To znaju i razumiju i presdtavnici MUP-a u Nišu,tako da policija nije reagirala na taj čin isfrustriranih ljudi...
Razumijem ljudski,ALI NE OPRAVDAVAM.....
Pogotovu što pomenuti vjerski objekti Islamske Vjerske zajednice NISU služili prvenstveno Albancima (koji sada čine jedva 10% islamske populacije Beograda i Niša),već prevashodno Romima,Gorancima,Aškalijama,i Muslimanima iz BIH i Sandžaka...

Back