Obavestajne sluzbe...

Ево сад видим да имајуи шаховску секцију ...

а овај њихов мали знак
30x30bia.jpg
ме неописиво подсећа на онај од ворнер брадрс-а
logo_salton_warner.gif

7. Ко може постати припадник БИА?
- Формално сваки држављанин Србије и Црне Горе старији од 18 година, физички и ментално здрав, који није осуђиван и задовољава квалификације за радно место на које се пријављује (погледати "Профил припадника")

Znači da ovde nema agenata. Zamisli kaznu da moraš da čitaš ovolike natpise a ne smeš da prozboriš? A i ako ih ima sigurno nisu duže od tri meseca na Krsti jer onda gube onu osobinu "mentalno zdrav i zadovoljava službu".

I ko zna šta pišu u beležnice?
Možda "10.10.2007. Šon ručao lepo, Ajron se opet zavitlava, Duh Sekire uzeo drugi nick, WASP obišao naš link i preneo celokupan sadržaj bez našeg odobrenja. Preduzeti akciju protiv WASP-a svim silama i sredstvima na raspolaganju kako bi vratili tekst nazad."

7. Ко може постати припадник БИА?
- Формално сваки држављанин Србије и Црне Горе старији од 18 година, физички и ментално здрав, који није осуђиван и задовољава квалификације за радно место на које се пријављује (погледати "Профил припадника")
Da, samo formalno...ja znam neke koji su regruti od 16-te godinice.

a jel znate gospon milicajac...onaj studenat sa trecega...svaku noc...i to sa drugom...
po nekoliko puta....ju ju ju
a u moje vreme...tako nije bilo

Најсмешније од свега је што и БИА има и хот лајн (за чворовиће јелте) ко пандури, хитна и ватрогасци ... знам да почиње на 9 ал не знам како иде даље ...

E hajde idi tamo, odgovorio sam ti
Е и ја сам теби узвратио истом мером! 8)

Што ми ово не рече раније...
Јаааооооо, комша Перо, наје6о си сада!
Е живо ме интересује када ћу налетети на снимак са неке од тих линија, типа баба зове да пријави комшију студента и тако ти фазони

Sta nam rade,lokalno i globalno...koliki je njihov uticaj,koja je najmocnija,gde smo mi tu sa nasom?Koliko uticaja na svakodnevna desavanja imaju ?Ovo sto se desava u Raskoj oblasti na primer...BIA;)
CIA i MI5 protiv FSB...
Itd...

Jedan od gore opisani vrlo moguće da je ušo kod babu u zgradu. Sas njega bila neka napirlitana do besves. Unišli u lift i blokirali na šesti sprat. Otidem ja gore ali takoj da me ne čuju. Pogledim na vrata od lift ja a oni imadu odnose. Pogledim malo bolje a oni se jebedu.

Скрађеница БИА ми се не свиђа. Некако дилетантски звучи.
Ал кад кажеш ДЕ БЕ, е то је већ нешто.

Него шта мислите која "јавна личност" ради за службу?

Back