W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Ево сад видим да имајуи шаховску секцију ...
а овај њихов мали знак
ме неописиво подсећа на онај од ворнер брадрс-а
а овај њихов мали знак

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema probljemVaži, ja biram kafanu, on bira astal a ti plaćaš prvu turu.
Što će to biti IR za pamćenje...
7. Ко може постати припадник БИА?
- Формално сваки држављанин Србије и Црне Горе старији од 18 година, физички и ментално здрав, који није осуђиван и задовољава квалификације за радно место на које се пријављује (погледати "Профил припадника")
Da, samo formalno...ja znam neke koji su regruti od 16-te godinice.7. Ко може постати припадник БИА?
- Формално сваки држављанин Србије и Црне Горе старији од 18 година, физички и ментално здрав, који није осуђиван и задовољава квалификације за радно место на које се пријављује (погледати "Профил припадника")
мај нејм из васп, в.а.с.п.WASP obišao naš link i preneo celokupan sadržaj bez našeg odobrenja. Preduzeti akciju protiv WASP-a svim silama i sredstvima na raspolaganju kako bi vratili tekst nazad."
Da, samo formalno...ja znam neke koji su regruti od 16-te godinice.
a jel znate gospon milicajac...onaj studenat sa trecega...svaku noc...i to sa drugom...
po nekoliko puta....ju ju ju
a u moje vreme...tako nije bilo
Xxexexxeeee..naravno da ne...jer i ja sam im kolega,na neki nacin,eto previse sam rekao...![]()
Најсмешније од свега је што и БИА има и хот лајн (за чворовиће јелте) ко пандури, хитна и ватрогасци ... знам да почиње на 9 ал не знам како иде даље ...
Ето, а ево нешто и за тебе што би те (можда) могло занимати
Ето, а ево нешто и за тебе што би те (можда) могло занимати
http://forum.krstarica.com/threads/174650
Ај сад ти опет овамо де сам те усмерио, иначе гугл ерт је супер ствар 8)Evo i tebi da se zanimaš nečim
http://forum.krstarica.com/showpost....83&postcount=2
Ај сад ти опет овамо де сам те усмерио, иначе гугл ерт је супер ствар 8)
Е и ја сам теби узвратио истом мером! 8)E hajde idi tamo, odgovorio sam ti
Е живо ме интересује када ћу налетети на снимак са неке од тих линија, типа баба зове да пријави комшију студента и тако ти фазониШто ми ово не рече раније...
Јаааооооо, комша Перо, наје6о си сада!
Sta nam rade,lokalno i globalno...koliki je njihov uticaj,koja je najmocnija,gde smo mi tu sa nasom?Koliko uticaja na svakodnevna desavanja imaju ?Ovo sto se desava u Raskoj oblasti na primer...BIA
CIA i MI5 protiv FSB...
Itd...
mangupe, shta te konkretno zanima?
Tema je, predpostavljam, ''Kako leče bulozni pemfigoid lekari tajnih službi'' ?sve...pisem diplomski na tu temu,pa reko' da cujem nesto pametno ovde...
Tema je, predpostavljam, ''Kako leče bulozni pemfigoid lekari tajnih službi'' ?
Jesam li pogodila?
Pa moraš da budeš under cover dupla škorpijetino.hehehe,eh sto si ti radoznala...blizu si teme...ne zapitkuj vise,vidis da sam under cover![]()
Pa moraš da budeš under cover dupla škorpijetino.Inače bi crk'o.
![]()
Da i ja sam šef BIA-e...kako to da te nemam na listi podredjenih?uhh...obozavam te...samo mi nikada nisi dala prilike...
Radim za BIA-u,eto neka svi znaju....samo vas gledam![]()