lukabeograd
Aktivan član
- Poruka
- 1.819
Nadajmo se. Nego kako mislis da ce to ici, na koji nacin?Gotov je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadajmo se. Nego kako mislis da ce to ici, na koji nacin?Gotov je
E to je ono sto ne valja, jer narodu ce biti svejedno kako , a niko nece uraditi to na pametan nego na zlatoljubiv nacin....Nadajmo se. Nego kako mislis da ce to ici, na koji nacin?
Moramo da sirimo istinu, da vrsimo pritisak na svakog da ne pristaje na ucene , izadje javno i kaze da je ostao bez posla jer nije za njegaNadajmo se. Nego kako mislis da ce to ici, na koji nacin?
Ђокица ће у догледно Време да буде 1 Сведок СарадникI Đorđe Višekruna se odljubio. Sve blaže i blaže zbori o njemu.
sve je ovo fejlcina kada su skrti.Autorska tema
Danas kad neko hoće da.bude u centru pažnje samo kaže Vučić...
Nego jel ima neka dojava za februar?
A jel ima neka žurka?
(a jel ti se nešto gurka?)
![]()
Ma napisi slobodno, zivis demokratijuJa znam, ali ne smijem da napišem.
Ne.Saban gore izjednacio protest crvenih beretki i uck.Rekao bih mu nesta ali Bozic je.3 dana da budem fin.Znači izjednačavate protest crvenih beretki i studenata!
Piši propalo.Autorska tema
Danas kad neko hoće da.bude u centru pažnje samo kaže Vučić...
Nego jel ima neka dojava za februar?
A jel ima neka žurka?
(a jel ti se nešto gurka?)
![]()
reci mi kako to da za nedelju dana više organizatora nego demonstranata?
Pametna omladina, ne da da ih iko vesla.
Ima nade za Srbiju!![]()
Nadajmo se. Nego kako mislis da ce to ici, na koji nacin?
Znači izjednačavate protest crvenih beretki i studenata!
Po svedočenju Manojla Milovanovića, Crvene beretke su prodavlae municiju muslimanskom Petom korpusu u jeku njihovog sukoba sa VRS. Ne znam zašto bi ih baš idealizovali.Ne.Saban gore izjednacio protest crvenih beretki i uck.Rekao bih mu nesta ali Bozic je.3 dana da budem fin.
Ne.Saban gore izjednacio protest crvenih beretki i uck.Rekao bih mu nesta ali Bozic je.3 dana da budem fin.
'Protest' 'Crvenih Beretki' je bio teroristicki cin.
Drzavni udar, i to onog najgoreg tipa, da bi se zastitili krimosi i olosi. (posto naravno postoje i dobri drzavni udari, kada smenjujes tu koljacku bandu ubica u diktaturi)
Potpuno isti teroristi kao i UCK.
Naucite nesto o tim Ustavima o kojima trubite 24/7.
@Stojkov Menidjer za kolko srebrnjaka bi se odrekao Vučića?
Tako je nisi nista slagao.Ali negdje su ucestvovali i u odbrani srpskog naroda .Znaci ne mogu da se porede sa uck.Po svedočenju Manojla Milovanovića, Crvene beretke su prodavlae municiju muslimanskom Petom korpusu u jeku njihovog sukoba sa VRS. Ne znam zašto bi ih baš idealizovali.
2001. su započeli blokadu kod Sava centra da bi zaštitili kriminal Duće Šiptara i Kuma, i da bi iz zatvora izvukli Legiju, koji je takođe bio umešan u otmice i ubistva po Srbiji. A Legija se našao u zatvoru jer je zapalio diskoteku u Kuli.
Ako su i imali neke ratne zasluge, mnogo više štete su naneli srpskom narodu.
O, nema tih para@Stojkov Menidjer ?
Neka mu kupi idol .Он воли шварглу
Bas on.Који?
Били Идол?
Или Паризер Идол?