pile_babino
Ističe se
- Poruka
- 2.273
evo nas u tvojoj oazi...u tvom slatkom carstvu chulaja bih samo da se opustim na nekoj temi sa nekim meni dragim forum likovima...a da uz to ne zelim da stvorim odredjeni krug forumskog telau koji novi i dobronamerni forumasi ne mogu da udju...izvolite u oazu mira:) na dobro cavrljanje
![]()
znas kako...meni malo syebano to slatko carstvo culaevo nas u tvojoj oazi...u tvom slatkom carstvu chula![]()
videla sam sreco...ali mi red skuvala onu sikterusu pa mi preselo...sta da radim...nego sreco kad cemo da pijemo kaficu jel.....aaaa kome ja pisem tamo na Kafici..![]()
Pa onemocah cekajuci vise tu kafu..stavljaj lonce vise bleee..joa sam u komi od jutros..videla sam sreco...ali mi red skuvala onu sikterusu pa mi preselo...sta da radim...nego sreco kad cemo da pijemo kaficu jel.....
sta li si ti radila sinoc zeno zeno...eh....Pa onemocah cekajuci vise tu kafu..stavljaj lonce vise bleee..joa sam u komi od jutros..
TASKA samo se ti zavali sad ce neki crnac nas da usluziHellooooooooooooo,nashla sam vas,hhhh.
Bre nisam u toku,al' evo me u oazicu.Ja cu jedan tjokitj.
Je l' me primate u drushtvo![]()
hhhh...trazi i za me jednog nemoj da si sebicna...ili cemo opet da delimo ....ahahahah....Nego osim Arapkinja koje sluze te sokove, ima li nekih Arapa? Po mogucstvu bogatih, nema veze moze i u harem...bilo ko?![]()
gle pa nemamo izbora...ovde su vrata otvorena...tj nema ih...aahhaha...uzasHellooooooooooooo,nashla sam vas,hhhh.
Bre nisam u toku,al' evo me u oazicu.Ja cu jedan tjokitj.
Je l' me primate u drushtvo![]()
Sinoc nista o tome se i radi ali u subotu ..bolje da ne pricam..sta li si ti radila sinoc zeno zeno...eh....
Lele bate,crnac.....pa ovo je prava oaza.TASKA samo se ti zavali sad ce neki crnac nas da usluziops:
![]()
khm...khm :shock:...crnac:shock:...nemoj da ides daleko da se igras jacoTASKA samo se ti zavali sad ce neki crnac nas da usluziops:
![]()
Cut bre pile, nemoj da nas brukas pred belim svetomhhhh...trazi i za me jednog nemoj da si sebicna...ili cemo opet da delimo ....ahahahah....
od subote se lecis....:shock: ebo te...treba ti neki koktel da te digne....uf...daj malo...taj nije crnac, ali robuje...(ne uzeti ovu izjavu za rasnu diskriminaciju)....ahhahaSinoc nista o tome se i radi ali u subotu ..bolje da ne pricam..![]()
Boga mi nema ti izbora,sta ti je tu ti jegle pa nemamo izbora...ovde su vrata otvorena...tj nema ih...aahhaha...uzas
daklem...;
osh ananas ili bananen...koje voce jos imamo u oazi...
Ma i veliki list ne sekiraj se:wink:Lele bate,crnac.....pa ovo je prava oaza.
Hoce li me masirati i laditi velikim listom?
Ja se odavde ne vadim![]()
tu bre kakva si postala...kao patak dacha i njegov dijamant...eh jel znas kako se zavsio crtac...cut tu budi mirna da te ne uhvatim u neku skoljku....a onda je svo blago moje moje i samo mojeCut bre pile, nemoj da nas brukas pred belim svetomops:
Nema vise deoba duso, ne dam svoje bogatstvo
Nego nadjem i za tebe ne sekiraj se...ako ima mesta u haremu upadas :wink: