O5

toliko sam nezanimljiva da mora neko da mi se nakachi :mrgreen:

ps. molim moderatore da svaki post koji se odnosi na mene, a nema veze s temom ubuduce obrishu.

pa kad su ti dali sobu i ceo komp na raspolaganj u samo nas ne diraj ...:lol: to su bile rechi "tvojih " :mrgreen::heart:

HA!! sad sam te ucjapijo ..ipak si ti ;)

p.s. da li oni znaju tvoje pravo ime i lokaciju ? Jer ako znaju koliko i ja verovatno misle si chudak koji ne spava vecj u pola nocji sedi vremesnka razlika -6 ;) razumecje neki :rolleyes:

pa s kim si taka v si trudim se da ipak budem svoj

neko ko se ruga lakim zenskama a isto tako voli da radi pa da mu poverujes da je fina i nevina ;)
ne podnosim takve persone ,kao i multinikove (zato sto neko ima vezu na forumu,ima bolji fotoshop ,konekciju,znanje iz rachunara iz zivota pih ....i meni soli pamet ->> moze jedino da mi kaze kako ih otvara odnosno u isto vreme KAD joj uspe,zar trazim mnogo ,zaboga nisam pitao na lep nachin :rolleyes: )

a shta je to 'laka zenska'? ona koja se odma' tuca s dechkom? ona koja se puno tuca s dechkom?
ona koja se tuca sa svima, sem sa tobom..ona koja ima manje od 50 kg..objasni miii :lol:
chek bre, sam ja pisala negde da sam nevina?

a shta je to 'laka zenska'? ona koja se odma' tuca s dechkom? ona koja se puno tuca s dechkom?
ona koja se tuca sa svima, sem sa tobom..ona koja ima manje od 50 kg..objasni miii :lol:
chek bre, sam ja pisala negde da sam nevina?

ona koja ima manje od 50 kg ,sama kilaza govori o tome, jer je istroshena od silnog sexanja
jel se ti slazes s tim :-|

Svidja mi se kad obucem jedne farmerke kad ih skinem sa zice, ali samo kad ih skinem sa zice pa ih obucem, i pogledam se u ogedalu slucajno ili namerno, i dok ih zakopcavam odmah sam na 5 sekundi od onog orgazma koji ne zavisi od dodira, i pitam se Boze, kako je drugima kad me pogledaju kad se sebi ovako svidjam.

Svidja mi se kad obucem jedne farmerke kad ih skinem sa zice, ali samo kad ih skinem sa zice pa ih obucem, i pogledam se u ogedalu slucajno ili namerno, i dok ih zakopcavam odmah sam na 5 sekundi od onog orgazma koji ne zavisi od dodira, i pitam se Boze, kako je drugima kad me pogledaju kad se sebi ovako svidjam.

koja lobotomija:)

ma verovatno im nije fino kao tebi :mrgreen:....jesi otkachena ali moram da priznam da obozavam da citam tvoje postove....uvek me prijatno iznenadis koliko volis sebe :)....

Dragi moji

drugovi i drugarice, yebachi i yebachice :P

da li ste primetili da je drugachiiji orgazam kad je sex drugachiji?

znate ono, nekako nije isto, znate da mozete da svrshite i dok dudlate, mislim na zene, i dok vas analishe? ali nije isto!!!! eureka:mrgreen:
nekako posle analnog sexa ne mogu da stojim na nogama, ali bash, ali od orgazma valjda, ne yebe me u noge..:mrgreen:

e sad se otvorite, shto vishe- to bolje:mrgreen:

ps. ako je bila slichna tema..zvinjavam se :-(
Kod nas je to nazalost uvek isto... kakav god sex bio, samo sto moze biti vise ili manje :P

Back