О женским правима - из мушког угла

И ти си, када си поздравио шеријат.
Ми смо на овој теми истомишљеници.
За нас је шеријат (као народ) неславна прошлост. Међутим.. ово што данас имамо је још неславније. Ако то исто мислиш.. онда смо истомишљеници.

За нас је шеријат (као народ) неславна прошлост. Међутим.. ово што данас имамо је још неславније. Ако то исто мислиш.. онда смо истомишљеници.
Да, мислим баш тако.

Душанов Законик је Спас за Србе! И повратак Православном Моралу!

Да, мислим баш тако.

Душанов Законик је Спас за Србе! И повратак Православном Моралу!
Једно је Душанов Законик а друго Крмчија Светога Саве. Крмчија (компас) сама реч каже шта је.

Православци читају Информер, за библију су само чули-
Шта у информеру кажу о женским правима? Пази њима је тамо она ЛезУс неко и нешто... морају да пазе на реторику.. иначе ће јеше да им укину новине...

Шта у информеру кажу о женским правима? Пази њима је тамо она ЛезУс неко и нешто... морају да пазе на реторику.. иначе ће јеше да им укину новине...
Не знам, вероватно нешто о свештеничкој педофилији, диловању дроге и титрању Вучића.

Evo ukratko:

Tema: "Ženska prava iz ugla muškarca"

Pisani sastav:
Ahahahahahahahaha Hahahahahaha haha hahaha hahahahahahaha Ahahahahaha hahahahahaha aaaaahahahaha ihihihihihi uhuhuhuhu hahahahahaha hohohohoho ahahahaha haha haha hahahahaha Ahahahahaha hahahahaha ahahahahaha hahahahahahahaha haha haha hahahaha hahahaha haha hahahaha hahahaha haha haha hahahaha hahahaha hahahahahaha hohohohoho hahahaha Ahahahahahaha

Hehehehehehe ahahahahaha

Evo ukratko:

Tema: "Ženska prava iz ugla muškarca"

Pisani sastav:
Ahahahahahahahaha Hahahahahaha haha hahaha hahahahahahaha Ahahahahaha hahahahahaha aaaaahahahaha ihihihihihi uhuhuhuhu hahahahahaha hohohohoho ahahahaha haha haha hahahahaha Ahahahahaha hahahahaha ahahahahaha hahahahahahahaha haha haha hahahaha hahahaha haha hahahaha hahahaha haha haha hahahaha hahahaha hahahahahaha hohohohoho hahahaha Ahahahahahaha

Hehehehehehe ahahahahaha
Смеј се, смеј.. ће ти дође црни петак да се чешеш и да сврби и де не сврби. Озбиљно су то ствари кад ти се држава - еј меша у брак. Како ћеш да се разумеш са своју жену, и њој како ће да се разуме са својега човека?

Ali pazi ženska prava. To žene doživljavaju kao da su princeze rođene u kraljevskoj porodici i svi moraju da im se klanjaju.
Још грђе. Богови, оне оће да су богови. И а је сматраш мање од бога, кипти од беса, оће да те убије!

Таке жене су у наш крај новос! Дошло - с комунистима! И.. шта мислиш кака деца ће да испадну од таке жене? Ђаоли ка и она што је. Ђаоли.

Па ти онда шта ћеш.. нађеш семење од тикве па шњима на халовин.. црни кукавац онај... ил ... на онај њини други чувени празник... црни петак... а вален-тајни немо да си омашио. Немо да машиш случајно срце једно да јој нацрташ и да јој поклониш. И од чоколаде да буде, да јој биде слатко и д'има да се веџба...

Poslednja izmena:
Kada odeš kod devojke u kuću i njen otac počne da trkelja da je ona njegovo zlato, da je slučajno ne zezneš...drugim rečima želi trajno da se reši đubreta iz kuće.
Јок, него мангуп препозно мангупа. А добро ти је одржо лекцију. Овде је још тежа ситуација била кад смо били у тим годинама, ко ти сад. Дођеш кући код девојке, а отац те поздрави са "где си, момчино", и стегне ти само руку да се покајеш што си је пружио. Тако ти све објасни - без пуно речи, да се не мангупираш пуно, ако ти нису озбиљне намере. А ко зна..можда и ти будеш имо ћерку, па ћеш знати како је то.. који су то снови тешки.. оно.. да ти дође са стомаком до зуба кући... па да упаднеш у ону чувени очињу дилему, шта ти драже: оћеш ли бити човек без ћерке или човек без части?

Мени се рецимо десило једном да сам се баш јако био заљубио у једну високу и стаситу, баш лепу црногорку. Ја од ње нижи оно за па више него две главе.Чаби Чекер што кажу амери. Ма може бити кад би се похрвали да би и физички била јача од мене. Ал.. храбрости (и лудости) ми није мањкало. Одем. Кад тамо они изненађени - што сам дошо. Имали су друге планове. Она се правила ко да ништа не зна. И мени оно би непријатно. Све сам већ знао куд иде. Можда сам једном или двапут започео нешто да кажем... ал ме пресекоше. Кад сам видо каква је ситуација, да не срамотим ни себе, ни њих, измислим неки други разлог што сам дошо. Мислим да су одахнули кад сам им затворио врата. И она.

Оно.. мислио сам.. тад... шта они знају о љубави, што се мешају. А до тада сам их волео све. Целу фамилију њину. Једва сам чеко и да и њих боље упознам. Нисам дошо тамо да је зовем у диско или било шта неозбиљно, него.. да је водим кући, што се каже. Тада сам их мало и ... омрзо био.

Кад је прошло пар година, скроз сам је био већ заборавио. Схватио сам да ме је била вукла ме физика ка њој, а не они прави трајни осећаји. Изнутра нисам ни приближно мого знати каква је, ни да ли смо једно за друго, него ме држала заљубљност. Њени су знали боље и умели боље да оцене. Сад ево, са велике временске дистанце да ти кажем. Услугу су ми велику учинили. И њој. Удесили би нас обоје да су нас пустили да се везујемо онако незрели.

Сад ти ако си долазио тамо да пијеш кафе и јеш ратлук.. шта си очекиво друго? Знају они све, читају те ко књигу, и све су то они већ прошли, нема шта да им објашњаваш, и они чак и теби мисле добро, не само њој.

Čuj ja sam tada pomerao jugiće rukama, nije im bilo pametno to da rade posle ne mogu ni olovku da drže danima :)
Битна је позиција са које ти се хвата шака. То се научи. Овај кога хваташ, нема шансе да ти узврати стисак.

Ali pazi ženska prava. To žene doživljavaju kao da su princeze rođene u kraljevskoj porodici i svi moraju da im se klanjaju.
Заправо, у Богом Благословеном Патријархату, оне и јесу Принцезе! Али тада знају своје место и границе!

У овом богоборном поретку нису принцезе, већ вештице!!

Ево рекох.. да покренем ову тему о којој се међу мушкарцима нерадо прича, али мислим да се заиста морамо већ и ми мушки укључити на ово што се дешава, јер је чини се отишло све у парампарчад. У стању смо да ћутимо и гутамо силне увреде на наш рачун, и да одобравамо и шта јесте и шта није.. и тако дођосмо до Ове "ЛезУс-ице.. што ни сама на зна шта је" на челу државе.

Како? Нисмо реч рекли, ко да ће се то само од себе решити. Мрзи нас и да размишљамо и о женама и њиним проблемима. А то стварно - није у реду. Није домаћински.

Ево, прво да размотримио ситуацију па да видимо има ли неког решења можда шта је реално од тога шта причају "женскаправаљупци" и "женскаправаљупкиње" а шта је нереално и штетно по државу, по народ, по породицу, и нарочито а шта се често заборавља - и на саме жене и цео женски наш род, јер су жене слабијега разума, оне то - шта им ови раде - не виде, или ретко виде. И ако виде, не знају шта је по среди и ко је крив, а мушкарац је ту редовно - жртвени јарац и кривац за све што их у живот снађе.

Мушкарац, дакле, који је данас развлашћен, а са кога није скинута и одговорност, него је одговорност остављена, а сва власт и инструменти власти су му у кући - одузети. То је све почело са женским правима.

Знам има лаконских мушкараца, што ће само одмахнути руком, оно.. шта има да ти пишем ту, знам ЈА да сам у праву. Добро ајде, ако знаш.. напиши нешто. Па да видимо, можда и јеси. Можда и ниси. Можда нећеш открити топлу воду, а можда и сучелиш своје ставове са другима, па схватиш да можда негде... има места за неко побољшање.

Могуће да ми ова тема неће потрајати.. видећемо... већ је успех што ме не избацише са форума... са многих већ јесу.

Уф.. ал ме мрзи да пишем. Једва сам ово написао. Ајдпатако.
Hebote nekad se ginulo za zenu; danas homici zastupaju zenska prava … what! GTFO 😎

Ево рекох.. да покренем ову тему о којој се међу мушкарцима нерадо прича, али мислим да се заиста морамо већ и ми мушки укључити на ово што се дешава, јер је чини се отишло све у парампарчад. У стању смо да ћутимо и гутамо силне увреде на наш рачун, и да одобравамо и шта јесте и шта није.. и тако дођосмо до Ове "ЛезУс-ице.. што ни сама на зна шта је" на челу државе.

Како? Нисмо реч рекли, ко да ће се то само од себе решити. Мрзи нас и да размишљамо и о женама и њиним проблемима. А то стварно - није у реду. Није домаћински.

Ево, прво да размотримио ситуацију па да видимо има ли неког решења можда шта је реално од тога шта причају "женскаправаљупци" и "женскаправаљупкиње" а шта је нереално и штетно по државу, по народ, по породицу, и нарочито а шта се често заборавља - и на саме жене и цео женски наш род, јер су жене слабијега разума, оне то - шта им ови раде - не виде, или ретко виде. И ако виде, не знају шта је по среди и ко је крив, а мушкарац је ту редовно - жртвени јарац и кривац за све што их у живот снађе.

Мушкарац, дакле, који је данас развлашћен, а са кога није скинута и одговорност, него је одговорност остављена, а сва власт и инструменти власти су му у кући - одузети. То је све почело са женским правима.

Знам има лаконских мушкараца, што ће само одмахнути руком, оно.. шта има да ти пишем ту, знам ЈА да сам у праву. Добро ајде, ако знаш.. напиши нешто. Па да видимо, можда и јеси. Можда и ниси. Можда нећеш открити топлу воду, а можда и сучелиш своје ставове са другима, па схватиш да можда негде... има места за неко побољшање.

Могуће да ми ова тема неће потрајати.. видећемо... већ је успех што ме не избацише са форума... са многих већ јесу.

Уф.. ал ме мрзи да пишем. Једва сам ово написао. Ајдпатако.

окачи ово на ПДФ жене .. ако смеш

То је све изум запада, за којим ти лудиш! :);)
Па не баш. "Слободна љубав" је почела у "комунама" на истоку. Имо си и "комуне" у комунизму. Разни оно .. уметници.. оснују "комуну срама и разврата" у некој забити.. мушки женски иду голи... ту "не" није постојало... јер у совјетији је већ неморал био кренуо пуним гасом... било је чак предлога да се по граду Москви оснивају "секс-кабине" (кабине за блудничење) за оне најнесуздржљивије - кад им "надође". Тако исто било и код мајмуна (оних Дарвинових). Мајмун чим му "надође" он "наскочи". Нема шта да размишља, нити да се сустеже. Па нашта год било, ка кер касе залепи заногу. Зато много комуњаре бивше данас трабуњају толико о "природи". Воле "природу". Још нетакнуту. Воле и ногу.

Због те несуздржљивости код комуниста, је било толико и силовања кад су совјети освајали "буржоаске крајеве". И Берлин је страдо, али и Банат који је био анти-фашистички. Четници дигли се на оружје Банатски корпус - да одбрани своје жене - Банаћанке, али их све побише и закопаше, још не знамо где, нису дали да се обележе и опоју наши мученици. Кад су совјети окренули оружје на четнике подигли се само Банат и Крушевац - тако историја памти. Остали су већ научили да "водају опанке".. па како им буде, а нису могли боље проћи од нас.

Украјински фронт совјетије - под оним што га још воде као народног хероја - ратног злочинца - уствари - Родеона Малиновског. Данас би требало да се са тог Родеона скине плакета, да му се пљује у лик и бисте, и да се суди за ратни злочин у Банату, и да комунисти покажу где су наши ђедови закопани.

Back