О женским правима - из мушког угла

Колико су срећне је велико питање. Треба питати доле ове у Авганистану, кад су се вратили Талибани, колико су срећне.
Заиста. требало би. Ал да се заобиђе мањинска феминистичка четврт... где се кукуриче нон-стоп...

Поента је да се код њих под претњом смрти штити и породица и брачни живот. И од неодговорних женских и од неодгвороних мушких.
Тако некад беше то одређене мере и у хришћанским земљама, али авај, дошле револуције.

Колико су срећне је велико питање. Треба питати доле ове у Авганистану, кад су се вратили Талибани, колико су срећне.
Талибани су Ослободилачки Покрет Авганистана који има сву Народну Подршку! Па и подршку жена! Ево, рецимо, погледај ову слику:

18157980_1479539525436806_6400080396477251006_n.jpg

Шта мислиш која је жена са ове две слике срећнија?

Тако некад беше то одређене мере и у хришћанским земљама, али авај, дошле револуције.
Зато западни свет изумире, а исламски се плоди и множи. И постаје већина. И ко је ту паметан, шта мислиш ти?

Не би јој Адам тако рекао, него пуно блаже и са пуно више љубави, али би садржај био исти. Јело се и њему забрањено воће, чини се...
Да,обоје су криви. Мушкарци који величају феминацизам су још већи кривци од жена! Килави Радовани, што би рекао један уважени Србски Теолог.

Талибани су Ослободилачки Покрет Авганистана који има сву Народну Подршку! Па и подршку жена! Ево, рецимо, погледај ову слику:

Pogledajte prilog 1633979
Шта мислиш која је жена са ове две слике срећнија?
Алал вера, Дуле, сачувах за Десктоп! Не смем да те хвалим више, каже народ: "не ваља се".

Алал вера, Дуле, сачувах за Десктоп! Не смем да те хвалим више, каже народ: "не ваља се".
Да ли знаш да Свети Списи уче да мушкарци надмашују жене у сваком погледу?

Раније су и у Србији који ванбрачно живе - били протеривани као развратници, и они који шире неморал.
Наравно, пре доласка клетог комунизма, овако су се Србкиње облачиле:
1730218424656.jpeg

Данас се све изокренуло!

Јеси ти православан? Или си посто православан кад си видо оног "црвендаћа-без-гаћа" како љуби то што си "помјануо"? Црни кукавче...
Православан сам, Богу Хвала.
А зар Коран није Свети Спис за многе људе, не тебе и мене, али много га следе.

А и мораш признати да тамо има доста тачних увида, барем по овом питању о коме сад расправљамо.

Православан сам, Богу Хвала.
А зар Коран није Свети Спис за многе људе, не тебе и мене, али много га следе.

А и мораш признати да тамо има доста тачних увида, барем по овом питању о коме сад расправљамо.
Како можеш да тврдиш за себе да си православан и у исто време да ти је Куран - света књига?

Мени није, али муслиманима јесте.
Видиш... то је тај екуменизам на кога се попови жале... што прави такву конфузију... екуменизам који све проглаша светим да би све обесветио.

Видиш... то је тај екуменизам на кога се попови жале... што прави такву конфузију... екуменизам који све проглаша светим да би све обесветио.
Ја нисам екумениста. Али немам проблем да похвалим паметне ствари код других народа.
Ето, и ти си управо то овде чинио. ;)

Ја нисам екумениста. Али немам проблем да похвалим паметне ствари код других народа.
Ето, и ти си управо то овде чинио. ;)
Православни се препознаје по томе шта чита и аминује Свете Анатеме у Недељи православља.

Back