S
saj
Gost
da li devojke vole da nose samodrzece carape
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
caos, Magi, obozavam te sto nosis takve carape i sto ih ne skidas jer i ne treba, jer kada bih bio dostojan da budim izmedju njih, moja vrhunska sreca bi jos mogla samo biti tvoje zadovoljstvo, vrhunsko !Magdalena:ja licno volim, prakticne su, ne stezu te gde ne treba. I sto je najvaznije kad dodje do odredjenih situacija ne moraju da se skidaju. U stvari mogle bi, ali mi se cini da tada ni jedno to ne zeli.
Magdalena:A sta cemo s dzudistkinjom? Mislim procitah na nekoj temi nesto o tome, pa se plasim da ti ne bude mnogo))
molim te, dodji na chat, pricaonicu, tu sam Nezni_Ca, cekam te da razmenimo e-mailove... Saljem ti pusicu u pusssy-cu...dugi777jezik:Magdalena:A sta cemo s dzudistkinjom? Mislim procitah na nekoj temi nesto o tome, pa se plasim da ti ne bude mnogo))
to mi se desilo neplanirano, uostalom, ona i ja se jos aktivno ne zabavljamo, jos sam na "probnom radu" kod nje, pa ako se pokazem kao umesan, a ona ima visoke prohteve, veruj, i ne znam da li cu uspeti, tako da kod nje visim i ne znam sta ce biti... ona radi u smenama i vidjamo se kad ona moze... eto, a meni treba devojka koja ume sa netom, koja hoce da se druzi, da se voli , i da se ume zezati i ljubiti, sve kad oboma odgovara i koliko odgovara, nista prisilno, samo prijatno... stoga, ne boj, se, ne moze mi ribe biti previse kad je ne konzumiram cesto, mada onda kada da, to je intenzivno... zato sam te molio da uspostavimo makar za pocetak dopisni kontakt, bezbolno i nezno... vazi...? Na kolenima sam pod tobom, Magi, cmok !
odlicno mi se svidjaju, imam ih u mnogim bojama, ali nista nije kao crne...saj:magdalen,drago mi ja da saljes komntare,voleo bih da mi napises nesto u krtkim crtama o sebi ili da mi se javise na meil rubiccon@hotmail.com kao da mi odgovoris kako ti se svidjaju carape boje koze i da si ih nekad nosila,mislim na samodrzece saj
mada iskreno one same nisu bitne, bitna si ti Blondika, i filing izmedju (nogu ili voljenih), pa tek onda garderoba... Slazes se ?!dugi777jezik:Blondi, kakve carape ti najvise volis ?
Hm, ja obozavam da moja partnerka za vreme sexa ima carapice, one kratke, do pola cevanice, pa onako zarozane na dola, neke roze boje ili slicno...:wink: