• Zasto devojke posecuju fudbalske utakmice?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idu iz hiljadu razlicitih razloga a mozda jedna u hiljadu koja ode voli i razumije fudbal...:mrgreen:
ja sam voljela da odem sa deckom iako se razumijem slabo da ne recem nikako.

i sve sto vam ne moze proci ostalih dana samo ..posle utakmice normalno uradite a kad pocne da se bechi i ludi vi samo recite..pa ja sam te fino pitala kad smo bili na utakmici...!jer sam primijetila da vaznost ostalih stvari pada na nulu dok je na tribinama;).

Idem zato sto volim fudbal, mnogo. I ne razumem zasto je to toliko nepojmljivo...
Idem na gotovo sve utakmice, od malena. Dok su ostala deca gledala crtace, ja sam uz tatu gledala fudbal, on se i danas bavi time. Odrasla sam na tribinama. I opet sam u stanju da ceo dan presedim pred tv-om i da gledam jednu utakmicu za drugom, i ne kapiram zasto se to i dalje deli na polove.
***, mozda je trebalo da budem musko, volim sve sto i oni...pfffffffffff....:roll::roll::roll:

Idem zato sto volim fudbal, mnogo. I ne razumem zasto je to toliko nepojmljivo...
Idem na gotovo sve utakmice, od malena. Dok su ostala deca gledala crtace, ja sam uz tatu gledala fudbal, on se i danas bavi time. Odrasla sam na tribinama. I opet sam u stanju da ceo dan presedim pred tv-om i da gledam jednu utakmicu za drugom, i ne kapiram zasto se to i dalje deli na polove.
***, mozda je trebalo da budem musko, volim sve sto i oni...pfffffffffff....:roll::roll::roll:

I ja volim fudbal i pizdim od tih glupih izjava kako zensko ne moze da se razume u isti.
Da li za to postoji poseban deo mozga koji imaju samo muskarci ili je nesto drugo u pitanju?
PFC :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back