Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
A, zati ima mnogo vishe mushkaraca na utakmicama i konjskim trkama....uvek sam se pitala shta je to tamo tako privlachno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vide znoj i osjete testosteron))
zato šo uživaju u emisiji testosterona........to im vlaži slooznice i poboođooje strast za moožjacima golgeterima.........i zato šo su u manjini pa su uvek zapažene........inaće....žene vole i konjske trke ne zbog parade šešira....već se zna gde gledaju konja........
Idem zato sto volim fudbal, mnogo. I ne razumem zasto je to toliko nepojmljivo...
Idem na gotovo sve utakmice, od malena. Dok su ostala deca gledala crtace, ja sam uz tatu gledala fudbal, on se i danas bavi time. Odrasla sam na tribinama. I opet sam u stanju da ceo dan presedim pred tv-om i da gledam jednu utakmicu za drugom, i ne kapiram zasto se to i dalje deli na polove.
***, mozda je trebalo da budem musko, volim sve sto i oni...pfffffffffff....![]()
I ja volim fudbal i pizdim od tih glupih izjava kako zensko ne moze da se razume u isti.
Da li za to postoji poseban deo mozga koji imaju samo muskarci ili je nesto drugo u pitanju?
PFC![]()
Nije moguce............![]()
Eto vidis, da je moguce.......priznaj da sam te iznenadio..
da li iko misli da ovakva tema ima veze sa ovim forumom?
ajmo o hokeju, ebote..
a sex sa celim severom....na to si zaboravila..