- Poruka
- 18.455
Evo sta kaze jedan od velikih Srbskih patriota:
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpskih.

Patrioto![]()

Nauci SRBski, a ne SRP ski... Ovo nisu komunjare.
Nauci SRBski, a ne SRP ski... Ovo nisu komunjare.
Komunjare su išle u škole.
E što jest'-jest' - stvarno si Legenda ... i to fakat legenda numero uno.Jasna mi je komunjarska gramatika koja je formirana po znaku/ oznaci komunjarske tvorevine, SRP i CEKIC.
Znak SRP (mesec sa drskom) oznacava satanizaciju Srba uz pomoc Muslimana sa CEKICEM. Sto je i cinjeno, poznato po delima.
Mesec (srp) i zvezda, cija je to oznaka? A?
SRP ima svoj znacaj u Srbskom jeziku.
), koji su ujedno i čekić i kojima se onda pridružuje i zvjezda Danica (koja je opet zna se čiji simbol) ... i ovaj sve u svemu 
Jasna mi je komunjarska gramatika koja je formirana po znaku/ oznaci komunjarske tvorevine, SRP i CEKIC.
Znak SRP (mesec sa drskom) oznacava satanizaciju Srba uz pomoc Muslimana sa CEKICEM. Sto je i cinjeno, poznato po delima.
Mesec (srp) i zvezda, cija je to oznaka? A?
SRP ima svoj znacaj u Srbskom jeziku.
I tom prilikom su naučile da je jednačenje suglasnika po zvučnosti glasovna promena u srpskom jeziku u kojoj se šumnici koji se razlikuju po zvučnosti jednače tako što se prvi suglasnik skupa zamenjuje njegovim parnjakom po zvučnosti jednakim drugom suglasniku skupa.
U srpskom jeziku se suglasnici prema zvučnosti dele na:
* bezvučne suglasnike (p, t, k, s, š, ć, č, f, h, c),
* zvučne suglasnike (b, d, g, z, ž, đ, dž).
Zvučni su i svi sonanti, ali oni ne učestvuju u ovoj glasovnoj promeni.
Promena zvučnog u bezvučni suglasnik naziva se obezvučavanje. Primeri:
* b prelazi u p (vrabac—vrapca);
* z prelazi u s (nizak—niska);
... itd.
Braniti Srbiju je i znati srpski jezik .

Sve je to (najvjerovatnije) tačno, ali je i tačno (na tvoju žalost) da si i nedovoljno pismen .., a ako hoćeš možeš to i provjeriti tako što ćeš upisati srpski jezik na filološkom fakultetu pa se tamo qurči sa tvojim poznavanjem SRBSKOG ... siguran sam da će ondašnji profesorski kadar imati mnogo razumjevanja za tvoje stavove.А јеси ти СРБИН или СРПИН? Ја сам СРБИН и говорим СРБСКИ језик и живим у СРБИЈИ
A ti pošto se normalno toga nisi odrekao ti to sigurno sve shvaćaš do jaja.Gledajte, komunisti su na svaki nacin koristili "kletve" kroz reci, gramatiku i kroz znakove. To normalno nemoze razumeti onaj ko se odrekao Srbstva, vere, Pravoslavlja...
Na svaki nacin bave se negativnim "prorokovanjem", a svi vernici znaju sta je to i sta to znaci
Posto ste komunjare veoma pismeni, sta znaci sama rec SRP SKI, SKA, SKO...
A ti pošto se normalno toga nisi odrekao ti to sigurno sve shvaćaš do jaja.
I ti si to sigurno znao i dok si pod komunjarama šutio kao zadnja qurva. Bio si unutrašnji disident koji je samo čekao pogodno vrijeme da otvori i iskaže svoju napaćenu i između polumjeseca i čekića razapetu srbsku dušu.

Ajoj izvini ... znači ti komunjare i ne pamtiš, ti si mladi genuine i autohtoni postkomunistički srbski lingvista.Ajde pricaj mi malo o meni, bas volim takve sveznalice![]()
Ajoj izvini ... znači ti komunjare i ne pamtiš, ti si mladi genuine i autohtoni postkomunistički srbski lingvista.
Ebga nisam znao ... mea culpa, mea optima culpa.

Odlično !!!Kako dobro procenjujes, prosto sam zadivljen
Gde nauci taj jezik leba ti? Daj reci mi gde je ta komunjarska skola, da se i ja "prosvelim i obrazujem" kao ti
Nego, koja to sekta besa, neku novu uveli komunjare?![]()
Odlično !!!
Očito je da ti imaš potencijala, vrlo brzo si uvidio superiornost nas formiranih u komunjarskom obrazovnom sistemu, te zato pređi Legendo na mračnu-komunjarsku stranu - MI ZNAMO GRAMATIKU!!

u jeee...i pretvori se ovo ocas posla u blog o pravopisu![]()

Pa da, mogu misliti...u nedostatku drugih argumenata...Eto vidis, komunjare uvek imaju problema sami sa sobom![]()

Pa da, mogu misliti...u nedostatku drugih argumenata...![]()

Me neka ih, ionako izumiru kao dinosaurusi, daj da makar mi ovde na forumu ne doprinosimo tome...Standardna prica, uvek oni nekog ipravljau, uce, promovisu, ispiraju mozak kome mogu, obecavaju kule i gradove a ustvari daju SRP i cekic (u glavu), a krasi ih mesec i zvezda-pentagram (Tursko obelezje) kao simbol bratstva i jedinstva....![]()