Video sam odve vise puta temu o tome moze li se smrsati od tableta. Pa onda da razjasnimo neke istine i zablude. Istina je da moze samo kako. Da bi smo sve to shvatili prvo treba da shvatimo kakve sve tablete za mrsavljenje postoje. Pa zato imamo: blokatore masti, blokatore ugljenih hidrata i termogenetike. I jos neke koje su u principu sarena laza. Mnogi ljudi nasednu na kupovinu tableta prekotelevizije a posebno na pricu "sedite ispred televizora i zderite cips, pita vas omiljeni sok i prezderavajte se picom....dok kilogrami idu dole" Na zalost moracu da vas razocaram. Kao prvo nema carobne formule. A kao drugo blokatori masti i ugljenih hidrata su ograniceni koliko masti u UH mogu da blokiraju a to je od recimo 20-30 grama. Znaci na celu picu i flasu kokakole tesko da ce da deluju. Verovatno pretpostavljate da cu sada da vam kazem da tablete pomazu ali samo kao pomocno sredstvo a ne kao glevno. U osnovi je vezbanje, trcanje, rad i pravilna ishrana, gde je potrebno da pronadjete dijetu koja vama najvise prija. U toku vezbanje mozete uzeti neki termogenetik (poznatijih kao fat burneri) da bi ste podigli metabolizam, i trosili vise kalorija i spalili vise masnoce. Uzimanje FAT BURNERA bez vezbanja nema nikakav efekat.
Puno pozdrava i nadam se da sam odgonetnuo neke zablude.
Puno pozdrava i nadam se da sam odgonetnuo neke zablude.