O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E SVAKA TI NA MESTU....ali zaboravljas Mitrov prvi Mini-Val, pa malog mrava :pop: pokoj mu duši

vrisnula, vrisnula
Ajša više puta
opio se mali mrav
pa sve dublje luta

Uglavnom kad su Dobrivoju Toplavoviću prvo doneli i ponudili ovaj tekst....
ČOVEK SE SRUŠIO NA POD, kažu jedva ga povratili u život od smejanja, zagrcnuo se

uvek će ostati misterija, Da li je Ajša stajala iznad puta kad je vrisnula
pa se kaže "više puta"
Ili je pak Ajša nekolio puta vrisnula pa otuda opet "više puta" u kontekstu nekoliko vrisaka. Ko će mu ga znati.....

Uglavnom kad su Dobrivoju Topaloviću prvo bili doneli ovaj tekst i ponudili, ČOVEK SE SRUŠIO NA POD OD SMEHA. jedva ga povratili

Ovo nisam znala ali eto pesma ostade hit tolike godine...

Ovo nisam znala ali eto pesma ostade hit tolike godine...

JECO, ova Mimi vredja neka davna lepa vremena naša....:(

Nije lako živeti sa mnom
nikad ne znaš šta te čeka
ne znate ljudi, ne znate ljudi
JA SAM DUUŠAAAA od čoveekaaaaaaa

gramofon-1.gif

:rida::rida::rida::rida::rida:

Nisam vozila auto nekih par dana i sad krenem u radnju ne bi li nabavila sve za obeležavanje ovog dana. Kad NEĆE DA UPALI :evil:. Pažljivo pogledam svetla, a ona ugašena ( inače mi se dešava da ih ostavim), ali nisam vratila žmigavac i ono glupavo parking svetlo mi je ispraznilo akumulator

sva sreća pa sam pomerila sve za sutra jer sam u radnju krenula u 18h, baš bi se dobro obrukala.

Nisam vozila auto nekih par dana i sad krenem u radnju ne bi li nabavila sve za obeležavanje ovog dana. Kad NEĆE DA UPALI :evil:. Pažljivo pogledam svetla, a ona ugašena ( inače mi se dešava da ih ostavim), ali nisam vratila žmigavac i ono glupavo parking svetlo mi je ispraznilo akumulator

sva sreća pa sam pomerila sve za sutra jer sam u radnju krenula u 18h, baš bi se dobro obrukala.

:hahaha:
Pa ti pusti niz ulicu i ubaci u drugu, ima oma da slajfuje!

Meni parkirano auto ispred zgrade i pre neki dan sam ladno isla da trljam po autu da vidim jel to nas...Nije se video od snega...:hahaha:

a davnih dana, tek sam položila vozački ( deda mi je za 18ti rođendan poklonio svoj auto) i opet nešto nije hteo da upali. Tad baš i nisam najbolje savladala paljenje kola na gurku :roll:, ali se tati i bratu baš išlo u grad. Predlože oni da guraju i da tako upalimo. Sve u svemu oni su gurali skoro kilometar ( kad su shvatili situaciju nije više moglo nazad :hahaha:) dok ja nisam uspela da upalim. Psovali su na sav glas, okupljena gomila je navijala i smejala se, a ja sam pokušavala da potonem u sedište i da se ne vidim.

a davnih dana, tek sam položila vozački ( deda mi je za 18ti rođendan poklonio svoj auto) i opet nešto nije hteo da upali. Tad baš i nisam najbolje savladala paljenje kola na gurku :roll:, ali se tati i bratu baš išlo u grad. Predlože oni da guraju i da tako upalimo. Sve u svemu oni su gurali skoro kilometar ( kad su shvatili situaciju nije više moglo nazad :hahaha:) dok ja nisam uspela da upalim. Psovali su na sav glas, okupljena gomila je navijala i smejala se, a ja sam pokušavala da potonem u sedište i da se ne vidim.

Kad stane, obicno kod Zelenjaka, ja onda zovem upomoc na slepanje!

:hahaha::hahaha::hahaha:
Ja sam jednom otkljucavala auto, covek stoji pored i kaze "izvini jel ti treba nesto"?
Ziv blam me pojeo, ku ku meni a moj juguar pored!:dash:

Meni je brat jednom uzeo auto za put i ostavio svog juguara. Kaže to je onaj crveni. Ja izađem, kad ono 4 crvena.Poznati juguarski ključ ''Jedan za sve'' i ja sam u svaki ušla i pokušavala da nađem bratičine igračke i pogodim koji je njegov auto.

Meni je brat jednom uzeo auto za put i ostavio svog juguara. Kaže to je onaj crveni. Ja izađem, kad ono 4 crvena.Poznati juguarski ključ ''Jedan za sve'' i ja sam u svaki ušla i pokušavala da nađem bratičine igračke i pogodim koji je njegov auto.

Meni su promenili brave, pa i da oce ne moze univerzalnim da otvore, mada mi stalno skidaju brisace i retrovizore, a i uzmu koju litru iz rezervoara, pa tako kad krenem nikad ne znam koliko ima goriva!
Najzesce je bilo kad sam menjala svecice kod merkatora, sa sve nadogradjenim noktima, ljudi se okrecu i krste, a ja sta cu, moram!:dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back