O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fino,drzimo palcheve da se devojka lepo oporavi od svega :)

Una po ceo dan spava posto se napolju baca po snegu sve dok se ne smrzne,pa onda kod kuce lezi na fotelji sklupchana i pokrivena,dok se ne ugreje...pa onda samo predje na drugo mesto i taman legne kad eto ga debeli,sav srecan sto je konachno sisla sa fotelje,pocinje da je grize za uvo ili noge,pa onda ona zakljuci da je ipak bolje u fotelji....i tako...
Onda se on seti da nije jeo citava dva sata pa cupka oko mene i laje i cim se pomerim on jurne ka mestu na kome stoji hrana,sav presrecan,pa se razocara kad skapira da nisam krenula po hranu...

Hoce sigurno, ako ne bude trebalo da se oporavlja jos bolje.
Una kazes najzad ga je prihvatila, ali bas mi je drago da si nasla dom za njega, tako da ce i ona imati svoj prostor i njoj posveceno vreme kao sto je navikla. Javi utiske posle posete. :)

e vala dosta ga je i bilo
ja ga obozavam, ali kod mene je sve zaledilo, pa klizavo, ne smem kolima nigde da krenem, i kad krenem ne mogu da se vratim posle, zaglavim se u snegu!
ovi nasi ciste izgleda samo glavne ulice, ove bocne - NISTA!

:think:
Verovatno si u pravu. Ja nemam taj problem pa o tome i ne razmišljam.Moji svuda idu kolima iako ulice nisu očišćene i klizavo je i zaledjeno.

Eto ja se najvise na svetu gadim :bljak: kad mi neko kaze Jeco ali nikome to ne zameram cak i ne napomenem... ;)
Uostalom da li se nekome dopada nesto ili ne je licni izbor i mislim da ne bi trebalo uopste oko takvih stvari da raspravljamo...
Ako slike nisu bile za temu naci ce se mod koji ce me opomenuti i ukazati mi na to.
Ali eto ja sam bila koliko bezobzirna postavljanjem slika,obzirno iste povukla da ne bi vredjala vasa osecanja.

Jao pa reci samo, da sam znala. :rumenko:

ma morala sam hitno juce prepodne do andjelinog vrtica, i nema sanse peske, nema ni prevoza u tom kraju, jedino kolima. ajde ocistim ja nekako auto i krenem, i sad izlazim u glavnu ulicu i spustam se nizbrdo i na kocnicu - ma jok! kao na sankama, auto ide sam! i samo molim boga da me ne pokupi nesto kad udjem u glavnu ulicu. a kad sam se vracala nazad, uzbrdo uz ulicu, neki pacenik isto kao ja zaglavio se i stao i ja da obidjem i zaglavim se i ja!
i onda sam definitivno popizdela!!!
hocu bre neko cudo sto ima klimu i grejace na sve strane i one ispod dupeta sto greju (tzv. predigra), sto pisti kad ides u rikverc i ima navodjenje za parkiranje, sto ti ne da da udaris u auto ispred sebe (cini mi se da je neka Honda), da sednem i uzivam, a ne ko ovaj moj krsic, voznja po gradu ti je jednaka fizikalisanju

bili ste vredni dok sam bila u gostima, a kao da sam bila u Sibiru. Ne da pada sneg, no tako duva da postoje delovi gde snega uopšte nema (na naekim krovovima naprimer ili stazama) ali ga je zato vetar naneo na drugim mestima pa ima delova gde su smetovi i po više od metra. (tako je kod moje sestre u dvorištu).
Idem da nešto pročitam, pa se kuckamo ujutru

da li ste ikada čuli pesmu ima ovakav stih u njoj
opasnice....
divlja mačko kandže skrati u jagnje se preobrati

hehe, pa ja tu pesmu juče otpevao Tsumixs na njen profil na FB

Varalice, spusti loptu
i zaigraj na dobrotu
Divlja mačko kandže skrati
U jagnje se preobrati

eto, tako to peva prvi MINI VAL naše estrade, jees, neponovljivi MITAR MIRIĆ. većiti momak pored Mileta Kitića

uf, navučena sam na ovaj internet zapravo forum.
Za sve pare i sva 3 mb/s.

Čuj, samo se ONA navukla...

pa ja redovne obaveze zapostavio...POGLEDAJTE MI SAMO SUDOPERU I ŠPORET

sudovi-1.jpg

P.S. nadam se da posle ovoga NE ŽELITE da vidite toalet...njega sam tek zapostavio

ma morala sam hitno juce prepodne do andjelinog vrtica, i nema sanse peske, nema ni prevoza u tom kraju, jedino kolima. ajde ocistim ja nekako auto i krenem, i sad izlazim u glavnu ulicu i spustam se nizbrdo i na kocnicu - ma jok! kao na sankama, auto ide sam! i samo molim boga da me ne pokupi nesto kad udjem u glavnu ulicu. a kad sam se vracala nazad, uzbrdo uz ulicu, neki pacenik isto kao ja zaglavio se i stao i ja da obidjem i zaglavim se i ja!
i onda sam definitivno popizdela!!!
hocu bre neko cudo sto ima klimu i grejace na sve strane i one ispod dupeta sto greju (tzv. predigra), sto pisti kad ides u rikverc i ima navodjenje za parkiranje, sto ti ne da da udaris u auto ispred sebe (cini mi se da je neka Honda), da sednem i uzivam, a ne ko ovaj moj krsic, voznja po gradu ti je jednaka fizikalisanju

Ja sam se danas prvi put u svojoj vozackoj karijeri zaglavila i to ispred kuce:dash:, na sred ulice :dash::dash::hahaha:!
Na kraju uspem da se odglavim i preparkiram!
Rucna i slajfuj!:hahaha:

Evo. Avgust, lepo, toplo, sunce, cveće, trava (još postoji), mali pas i mala devojčica čiji je smeh odzvanjao dvorištem kada je shvatila da vuk samo hoće da je poljubi i da nije strašan kao u bajci

Poslednja izmena:
Dobro jutro narode, divno jutro, sunce, sneg i mraz!:)

Tanja, tebi SRECAN RODJENDAN i sve najlepse, da imas uspeha na novom poslu, da te slusaju svi ukucani (na dve i cetiri noge), da ti sve ide od ruke i da se lepo druzis sa nama ovde na forumu!

:rodjendan::rodjendan::rodjendan::vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back