O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ју, запрепастих се колико имам поена .... па ... хвала свима који су ми доделили! Е сад ћу ја да пљуснем мало другима, тачније удри по жбуњу! :)

E fali mi 1 poen ajde vi zastitari zivotinja da mi ga date inace cu da upucam psa . :)

1ethqo.jpg

Poslednja izmena:
Pa ko je to uradio Gilencetu?? Jel mu zaraslo ili je ostala rupa?:(

haski :lol: gile ima oziljak od svake rase i varijacije po neki... salim se... pa imao je bas rupicu , ne bas skroz suplje jer bi rupa i ostala, ali zaraslo je i ti sitni oziljci po usni i njusci samo ja znam gde su, jedino mu jos na obrazu nije skroz izrasla dlaka preko oziljka, a to je bilo pre leta...

proci ce to tediju, ne brini...

Nego Mackic pas ti je sada havarisan :D:D:D .

p.s.- nego jesi dala ti meni neki poen. Fali mi 10 komada.

Pa havarisan je od kada se rodio zbog displazije, a ovo ce da mu zaraste pa nije strasno. Moze da bude jos deset puta toliko havarisan, samo je jedan moj Tedence najomiljeniji!:heart::cool:

Dala sam ti poen za onu prvu poruku na prethodnoj strani.:) Pokusala sam za jos neki post ali mi napisali da moram i nekom drugom da dam poen pre nego sto opet dam tebi.

Pa havarisan je od kada se rodio zbog displazije, a ovo ce da mu zaraste pa nije strasno. Moze da bude jos deset puta toliko havarisan, samo je jedan moj Tedence najomiljeniji!:heart::cool:

Dala sam ti poen za onu prvu poruku na prethodnoj strani.:) Pokusala sam za jos neki post ali mi napisali da moram i nekom drugom da dam poen pre nego sto opet dam tebi.

Ma nema veze za poen to ja samo da sustignem Tsuymish u kockicama.Najbolje da bude bolja od mene :D
Sta kaze macketina na tu havariju ;)

haski :lol: gile ima oziljak od svake rase i varijacije po neki... salim se... pa imao je bas rupicu , ne bas skroz suplje jer bi rupa i ostala, ali zaraslo je i ti sitni oziljci po usni i njusci samo ja znam gde su, jedino mu jos na obrazu nije skroz izrasla dlaka preko oziljka, a to je bilo pre leta...

proci ce to tediju, ne brini...

Pa Gilence nam se bas fajta po kraju kako stigne...:whistling::lol:

Znam da ce da zaraste, nije tolika frka. Videli smo danas opet tog psa, samo dalje od nase zgrade, ali smo mu uspesno umakli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back