Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Sta da ti kazem, extra si popularna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vazi...
ja? ma da...popularnavazi...
ustvari jesam.....malo ko ne primeti lujku....
hocu reci....budalu

Ajde, ajde, nemoj da si tako skromna...![]()

Nego Mackic pas ti je sada havarisan.
p.s.- nego jesi dala ti meni neki poen. Fali mi 10 komada.
:???:

Kako znate koliko poena ste dobili i od koga? :???:

Kako znate koliko poena ste dobili i od koga? :???:
odakle tebi toliko poena kad nista pametno nisi napisao:???:
![]()

Pa ko je to uradio Gilencetu?? Jel mu zaraslo ili je ostala rupa?![]()
gile ima oziljak od svake rase i varijacije po neki... salim se... pa imao je bas rupicu , ne bas skroz suplje jer bi rupa i ostala, ali zaraslo je i ti sitni oziljci po usni i njusci samo ja znam gde su, jedino mu jos na obrazu nije skroz izrasla dlaka preko oziljka, a to je bilo pre leta...Nego Mackic pas ti je sada havarisan.
p.s.- nego jesi dala ti meni neki poen. Fali mi 10 komada.

Pokusala sam za jos neki post ali mi napisali da moram i nekom drugom da dam poen pre nego sto opet dam tebi.Pa havarisan je od kada se rodio zbog displazije, a ovo ce da mu zaraste pa nije strasno. Moze da bude jos deset puta toliko havarisan, samo je jedan moj Tedence najomiljeniji!
Dala sam ti poen za onu prvu poruku na prethodnoj strani.Pokusala sam za jos neki post ali mi napisali da moram i nekom drugom da dam poen pre nego sto opet dam tebi.
haskigile ima oziljak od svake rase i varijacije po neki... salim se... pa imao je bas rupicu , ne bas skroz suplje jer bi rupa i ostala, ali zaraslo je i ti sitni oziljci po usni i njusci samo ja znam gde su, jedino mu jos na obrazu nije skroz izrasla dlaka preko oziljka, a to je bilo pre leta...
proci ce to tediju, ne brini...

Ma nema veze za poen to ja samo da sustignem Tsuymish u kockicama.Najbolje da bude bolja od mene
Sta kaze macketina na tu havariju![]()