O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste...moja je...jos uvek je u terarijum...bio sam na odmoru pa nisam stigao da je pustim a sada je zahladnelo pa necu da je pustam....

Lepo mu je tu..neka ga jos...pa ce NARAVNO se vratiti i u svoju pravu sredinu...

Sada je na pansionu....:D

Неко споменуо зиму? брррр ... већ се тресем .... ужасно сам зимогрожљива за мене су појам вунене чарапе ... штета што не постоје вунене гаће! :rumenko::whistling:

ko kaže...čim ima ovo...e isplešće domaćica i te gaće vala...

domacaradinost-1.jpg

e pajce samo da znas, isla sam ja vise godina za redom u Sljivovicu,tj. deo sljivovice koji se zove...hmmm...ne mogu da se setim...nije bara,al nesto slicno,mozda lokva
sto se tice civilizacije,u tom mestu ona ne postoji, zivele su dve dede i jedna baba,al jedan deda umro,tako da selo ima 2 stanovnika
ali priroda je zato vrh,ko da si u divljini,ne mozete da verujete, kakvi su to proplanci,sume,divlje recice...vrh
i mislim da zlatibor treba takav i da ostane,ne treba mu turizam

e pajce samo da znas, isla sam ja vise godina za redom u Sljivovicu,tj. deo sljivovice koji se zove...hmmm...ne mogu da se setim...nije bara,al nesto slicno,mozda lokva
sto se tice civilizacije,u tom mestu ona ne postoji, zivele su dve dede i jedna baba,al jedan deda umro,tako da selo ima 2 stanovnika
ali priroda je zato vrh,ko da si u divljini,ne mozete da verujete, kakvi su to proplanci,sume,divlje recice...vrh
i mislim da zlatibor treba takav i da ostane,ne treba mu turizam

Heeeeejjj...BRAVO....ti si bila u mom selu....jeste...LOKVA..ali to je gornji deo...Sljivovica je mnogo velika i razvijena....

A Otkuda si tu bila.....prosla si bas pored mene....:D:D

Plavooki...prolepsa li se konacno u tvojoj Crnoj Gori...ja bas bih baksuz....dodjoh dole i kiša...kiša...kiša....:eek::(:eek::eek:

Proljepsa napokon :!:

Moralo je vise;), ja bih se ubio da je padala jos dva dana, posle onolike suše veoma naglo zahladjenje....

Sreca sto ce sjutra biti lijepo vrijem.....a u subotu kad treba da idem na izlozbu najavili oblacno sa povremenom kisom...

Ne vjerujem ja njima nista...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back