Pamtim i Titovo vreme i Milosevicevo,a pratim i ovo sadasnje.Otac mi bejase komunista.Pa jos direktor najuspesnije stamparije u Srbiji.Jedne od najboljih u ono vreme u SFRJ.Ali bese komunista.Secam se jedne godine.Vratimo se mi iz Sutomora,on odma drugi dan na poso.Nekako i ja sa njim.Kad tamo,drugari mu traze da casti.Posto je bio veseljak,aj, casti on.Kad oni posle 5-6 vinjaka

irektore,pa srecno u novom stanu!Ovom se noge odsekose.Jedva da je upitao:Kakav bre stan?Elem,dok smo mi bili na more,njemu radnicki savet dodeli trosoban stan.Ovaj je raspustio ceo radnicki savet a stan vratio!Dzaba smo i ja i brat kukali.Vrati on ladno Americki taj stan.Ali,on je bio komunista.Da je takvih bilo vise,ehhhhhhh.....
Copa,kako ga ti nazivas,okrene broj,ili sedne u avion i donese milijardu dve dolara.Kredit na 100 god.Mislis da ovi danasnji to ne bi uradili da mogu?OOOOOOOOOOOOO...jos kako bi,ali njima niko ne da,jer nemaju bas poverenja u njih.A i sta da daju kad ce i onako sve biti njihovo.Sto ce reci,tri secerane za 9 eura!
Da se kralo u vreme Tita,Milosevica,kralo se.Jedina je razlika sto Tito nigde nije odnosio svoje pare.Tu u zemlji.Pa on sigurno nije hteo da ima vilu u svakom gradu(u 90% njih nikad nije ni bio),ali stari dobar fazon:Ej,aj ukrademo milion dolara,a Tiletu sagradimo vilu i niko ne sme da nas dira.Ili gradu dodamo samo ono TITOVO...Kad on umre,to cemo skinuti.
Dansnju vlast necu da ocenjujem jer je isuvise "mlada".al nekako mnogo brzo i olako prodaju sve zivo,a narod nikako da oseti boljitak.
Jelena,u Titovo vreme,pitaj mamu i tatu,da li su mogli od plate i K-15 da idu na more!O,i te kako se moglo.I nemojte aman te price vise da MI sada otpalcujemo Tiletove dugove.Malo morgen,otplacujemo i placamo mi one sto su nas bombardovali.A opet,nikako ne stitim niti to mogu Slobu.Covek je 90 godine samo trebao da Amerima da Vrsac(aerodrom) Amerima i sve bi bilo ok.Nije nazalost imao sluha za kasnija dogadjanja.I on je rekao istorijsko NE,ali on nije bio Tito.