MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.748
P brate to ti je bilo pre jedno 12 godina cirka plus...neka cudna moda, a ja jos cudniji.au bratepa de to ima da se kupi uopšte?
![]()
P brate to ti je bilo pre jedno 12 godina cirka plus...neka cudna moda, a ja jos cudniji.au bratepa de to ima da se kupi uopšte?
![]()
Нумеш сам?vodi i mene![]()
Aj vodi ga jbt i obavezno mu kupi farmerke na tregere. Tamo svi to nose.Нумеш сам?
bolje u društvuНумеш сам?
Кохиба и салса са згодним кубанцем.. Ммммммbolje u društvusuper je tamo.. sunce, muzika, žene
Ја имам сукњу џинс на трегере хахахахахаAj vodi ga jbt i obavezno mu kupi farmerke na tregere. Tamo svi to nose.
au jbt.. eto našli ste se.. aj u tregere pa na Kubu !Ја имам сукњу џинс на трегере хахахахаха
tooo trojka brate sa nata li.. samo da nabavim tregerice jedne!!!Ma ajmo svo troje tamo bre.
Да има ко пасош да ти чува док јурцаш за кубанским гузама, м?Ma ajmo svo troje tamo bre.
A sto to tako shvatas jbt? Nek to bude uzajamno cuvanje. Evo ja cu paziti da se ne pomesas plenteg sa bananama.Да има ко пасош да ти чува док јурцаш за кубанским гузама, м?
Па ко би вас двојицу живу кући вратио, боље аутобус индијске деце да ми дају да водим!tooo trojka brate sa nata li.. samo da nabavim tregerice jedne!!!
nemoj ziv ti ja ... vec vidimNato, sve je ok, ali da nam se avion srusi na Andima, ja bih tebe pojeo 🐏🐏🐏
Samo da znas...
Palo mi je na pamet, bese prosle god, isto smo se nesto ovako zezali i nestala. S vremena na vreme stizu mi pp: e..gde Nata? Jel ti znas?nemoj ziv ti ja ... vec vidim
"gost" sa nikom
NapokonHata![]()
Ја сам ти се и јавно извинила што си трпео непријатности ни крив ни дужан.Palo mi je na pamet, bese prosle god, isto smo se nesto ovako zezali i nestala. S vremena na vreme stizu mi pp: e..gde Nata? Jel ti znas?
Ma nista, vodis me na Kubu.Ја сам ти се и јавно извинила што си трпео непријатности ни крив ни дужан.
Тада нисам ни помислила да ће тебе да смарају. Баш ми је било безвезе после.
Може, ал да ми не коментаришеш кубанце, не дај боже да ми причаш како крешу козе и такве ствари, да не коментаришеш шта сам обукла и да ми не бројиш пића!Ma nista, vodis me na Kubu.
dec so fakin iziМоже, ал да ми не коментаришеш кубанце, не дај боже да ми причаш како крешу козе и такве ствари, да не коментаришеш шта сам обукла и да ми не бројиш пића!