MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.748
Jbt moram pasos da proverim
Ma ja sam ga gubio 2x u inostratsvu.Пасош ми никад није истекао, увек раније продужим![]()
pa jesi normalan brrt?Ma ja sam ga gubio 2x u inostratsvu.
Нисам се никад окупала у океану! 😢Nesto je Portugalija na repertoaru, ali ja ne volim da se kupam u okeanu. Hladno ono njesra...
Де си попеpa jesi normalan brrt?
Brate, kako da ti kazem...klub, zezanje, malo ovo ono, a bio sam u onim farmerkama na tregere sto imaju siroke dzepove. A ok priznajem, zaboravio sam da sam ga stavio u dzep kako sam i izasao.pa jesi normalan brrt?
Pa hladno, talasi..Нисам се никад окупала у океану! 😢
kako će pasoš da izgubi jbt? pa nije degen..ili jeste?? najvažniji dokument.. izgubiš pasoš u inostranstvu i možeš da se obesiš odmaДе си попе
Па шта мислиш, јел нормалан? 😁
Pa ne moras bas da se besis, odes kod jednog finog meksikanca s brcicima. E puta madre konjo i pendeho.kako će pasoš da izgubi jbt? pa nije degen..ili jeste?? najvažniji dokument.. izgubiš pasoš u inostranstvu i možeš da se obesiš odma
pa kako ćeš s pasošem u klub?? kakvi tregeri jbt ko još nosi farmarke na tregere??Brate, kako da ti kazem...klub, zezanje, malo ovo ono, a bio sam u onim farmerkama na tregere sto imaju siroke dzepove. A ok priznajem, zaboravio sam da sam ga stavio u dzep kako sam i izasao.
P'japa kako ćeš s pasošem u klub?? kakvi tregeri jbt ko još nosi farmarke na tregere??
Мнгуп 😁
Jbt nisam bio na Kubi:Мнгуп 😁
Ја саб обећала себи на јесен Кубу, нек иде живот..
CestitamNego, ladno mi istekla vozacka, a morao u sud zbog prekrsaja...
20 k, plus 30 dana zabrane, plus 6 pojena.. I plus kazna za pauka i plus jos jedno parkiranje...
Jedva cekam prolece... Ako neko zna nekoga ko prodaje kanue, da su u ok stanju, ove godine, veslo.. Pivo.. Veslo.. Pivo.. I prirouda full ha de. I pecurke na zaru...
nisam bio na Jamajki al sam bio u Jamajčanki ha haJbt nisam bio na Kubi:
Aruba, st martin, st tomas, antigva, porto riko,jamajka, barbados, sv lucija...ne znam jesam li ih sve pobrojao.
E na konto ovoga, al da se ne naljute drage zenske iz Bosne...Cestitam
vodi i meneМнгуп 😁
Ја саб обећала себи на јесен Кубу, нек иде живот..
Знам, почињем да ловим карте, остало је лако организовати.Tamo ti je vise karta da platis da odes i duzi let, a cene ono..