О правој природи молитве "О.. наш"

Маслачак

Primećen član
Poruka
995
Управо смо приметили да нам је са сајта избрисано каналисање које следи, те ћемо покушати поново да га објавимо, а у међувремену, није наодмет да са њиме упознамо посетиоце овог форума:


О ПРАВОЈ ПРИРОДИ МОЛИТВЕ "О.. НАШ"

Па Оливере, шта рећи... кажемо ми -Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, осим да сте успели до сржи да разоткријете суштину Србијанске Православне Цркве. То даље значи, да сте успели до сржи да разоткријете суштине и осталих демонско-црномагијских секти које себе називају "религијама", јер се оне "споља" - да се тако изразимо, у неким детаљима разликују. Та разлика условљена је специфичностима културе, историјским памћењем народа и још неким факторима.

Но, без обзира на све поменуто, њихова суштина - мислимо на демонско-црномагијску суштину религија, идентична је.

Оно што нас је - нас, Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, привукло да реагујемо овим каналисањем, била је ваша спознаја Оливере, о суштини главне хришћанске молитве. Њено име има две речи, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум, нећемо изговорити, тј. каналисати прву реч, али другу можемо и она гласи: "наш".

Прва реч је Оливере, проблематична из много разлога, најважнији је тај, што она представља синоним - или ако хоћете: "тајно име" Контрауниверзума, а користи се као главна молитва у хришћанству.

Опасност по вернике који изговарају претходно поменуту молитву - нарочито прву реч из њеног наслова, толико је озбиљна, да нам је веома тешко појаснити вам то на вама разумљив начин. Изговарати имена Демона озбиљна је грешка, јер тиме у своје ауре призивате Енергије Зла, које се одазивају након изговарања имена Демона који их је генерисао. Тада, уколико код верника који их је призвао постоји неко оштећење на ауричној опни - чији је полупречник 12 метара*, призване Енергије Зла ће то искористити да продру у његову/њену ауру.

Када особа, тј. верник, изговори име Контрауниверзума - име које смо навели као прву реч хришћанске молитве "О.. наш", тада Контрауниверзум ка њему/њој шаље такав талас негативне и зле енергије, да је то људском уму једноставно речено несхватиљиво. Такав удар негативности и зла на свест верника никада не може да прође без озбиљних последица, чије дејство никада није тренутно. Оно је кумулитавно, што значи да је потребно да верник више пута изговори тајно име Контрауниверзума - које је прва реч из хришћанске молитве "О.. наш", да би активирао накупљену негативност и зло.

Оливер, Љубиша, Даскалос и још један напредни Духовни Трагалац** имали су сусрет са Демоном који је чувао рупу у ткању опне која раздваја Нижи Емоционални, од Вишег Физичког плана, док су заједно упућивали молбу нама - Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, за исцељење и затварање рупе у ткању опне, кроз коју су Демони прелазили са Нижег Емоционалног плана на Виши Физички, те стога знају како су агресивне и зле енергије Демона.

Но, верујте нам на реч Децо Земље - нама, Духовним Енергијама Универзума које прожимамо читав Универзум, да је то дечија игра, у односу на агресивност и зло које еманира Контрауниверзум. Изговарати његово тајно име, тако је зао и подао план замишљен од самог Контрауниверзума, да је то веома тешко разумети људском свешћу.

Зато Децо Земље, будите изузетно опрезни када вам неко каже да је време да изговорите молитву "богу ваше религије" - мислимо на хришћане, јер је то молитва која се упућује самом Контрауниверзуму. Последице његовог "одговора" по свест верника изузетно су негативне и зле, и надамо се да ће након овог каналисања многи схватити зашто хришћани током векова, представљају главни образац негативности и зла на физичком плану планете Земље.

У нади да смо вам овим каналисањем додатно појасниле стварност у коју сте уроњени и коју проживљавате из дана у дан, поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и желимо вам пријатан боравак и брз опоравак од повреде.

Духовне Енергије Универзума



* Односи се на полупречник ауре.

** Напад Демона који је боравио у подземљу румунског манастира на Демонској Гори у Грчкој, уследио је одмах након што смо замолили Духовне Енергије Универзума за исцељење-затварање рупе у опни, кроз коју су Демони прелазили,тј. спустали се на Виши ниво Физичког плана. Енергије Демона изузетно су агресивне и зле, а Духовне Енергије Универзума заштитиле су нас тако, што су на њега бациле једну врсту ситне мреже-плашта, који га је у тренутку смотао у лопту. Тада је тај плашт-лопта по површини променио своју структуру - као да је добио једну врсту дијамантске чврстине, коју не може разбити никаква магија и у таквом стању остаће заувек, док траје Универзума.

13 јун 19-те године еона Водолије - Бегорад/Србија
 
Pa jeste ozbiljan, vidiš da se zove Religija.
A ustajanje mrtvaca iz mrtvih ti je kao mnogo ozbiljnije?
Знаш, послије другог свјетског рата се свашта могло доказати са два свједока, не провјеравајући да ли њих двојица имају нешто од тога!
А за то што ти наводиш био је велики број свједока, који су били спремни да то посвједоче по цијену живота, реци ми искрено шта ти то говори објективно, а субјективно образложи посебно.
 
Знаш, послије другог свјетског рата се свашта могло доказати са два свједока, не провјеравајући да ли њих двојица имају нешто од тога!
А за то што ти наводиш био је велики број свједока, који су били спремни да то посвједоче по цијену живота, реци ми искрено шта ти то говори објективно, а субјективно образложи посебно.

А ко то теби јамчи и тврди? Да се нешто сасвим извесно десило пре 2000 година и 3000км далеко од нас?!
Говори ми да онај ко у то верује је лаковеран, шта би друго могло да ми значи.
И цела прича о "вери" је врло лукава, уместо о доказима, ми причамо о веровањима?!
Колико се сећам Израелци ништа нису морали да верују, тамо је све било опипљиво, а код Хришћана је предмет "вере"?
На основу ЧЕГА ја да верујем?
 
А ко то теби јамчи и тврди? Да се нешто сасвим извесно десило пре 2000 година и 3000км далеко од нас?!
Говори ми да онај ко у то верује је лаковеран, шта би друго могло да ми значи.
И цела прича о "вери" је врло лукава, уместо о доказима, ми причамо о веровањима?!
Колико се сећам Израелци ништа нису морали да верују, тамо је све било опипљиво, а код Хришћана је предмет "вере"?
На основу ЧЕГА ја да верујем?
Па ниси ми рекао ништа објективно, већ само изнио личне погледе. Овако можемо да се препуцавамо читаву вјечност ушанчени у својим ставовима, ако немамо неку заједничку тачку од које ћемо кренути. Можеш ли за тренутак занемарити остало и прихватити као чињеницу да се нешто десило, да је био велики број свједока који су радије бирали смрт него да промјене свој исказ, а послије можемо о томе да ли је то истина и шта је поткрепљује.
 
Prava priroda molitve je:
obraćanje, komunikacija, razgovor, molba.
*
Nešto slično kao kada se dete obraća svom roditelju.
"Ko zna da li bi dete ikada iskazalo svoju ljubav prema svojoj majci, da PREDHODNO nije osetilo ljubav majčinu prema sebi."
(ovo su reči divnog srpskog svetitelja N.V.)
*
Tako i vernik postupa. Isto kao dete.
- Zašto bi se neko obraćao nekom ako ga najpre ne bi konstatovao? Bio bi lud.
- I... zašto bi voleo tog ako ne bi imao razloga? Bio bi nerazuman - da voli bez razloga.
- I još da se moli tom nekom konstatovanom, koga je zavoleo, zašto bi to činio ukoliko ga ne smatra moćnim? Bio bi naivan.
*
Vernici, svi redom, da su ludi, nerazumni i naivni..... (polovina čovečanstva) ma da l' je moguće?
 
Да ли вам се икада десило да привучете пажњу или да вам поверује још неко
осим оних који вас каналишу и којима пумпате его?
Јасно нам је да ће многи са овог пдф-а каналисање из уводног поста схватити на увредљив начин, као нашу намеру да обезвредимо нешто што им је најсветије и највредније.

Ми - Оливер, уверавамо вас да нам то није намера, већ једноставно речено, само покушавамо да добијемо ширу слику стварности у коју смо уроњени, a која се прилично брутално сручила на нас и наш живот. У тој потрази, каналисања и спознаје имају вредност само уколико их потврдимо аналитичко-логичко-линеарним разумевањем теме/области којом се бавимо. Тек тада, они за нас представљају део објективне стварности.

Стога, исто предлажемо и вама - прочитајте, размислите, па уколико у каналисању пронађете потврде на нека за вас неодговорена питања и сумње - везано за тему, сами изведите закључке.

За све остало, слободно поставите питање и ми ћемо се потрудити да на њега одговоримо најбоље што можемо.




...
Vernici, svi redom, da su ludi, nerazumni i naivni..... (polovina čovečanstva) ma da l' je moguće?

Човечанство се у овом тренутку свог постојања налази на веома ниском нивоу развоја свести, па чињеница да су 2/3 становника планете верници, није баш нека позитивна чињеница.

Проблем је у томе што је вера емоција, те зато представља широко поље неограничених манипулација, што свештеници/монаси и те како добро злоупотребљавају. Емоције су истовремено веома нестабилне, те је изузетно лако и брзо позитивну емоцију преобрати у негативну. Зато верници широм света представљају основни реметилачки фактор и својим нетолерантним и искључивим виђењем света изазивају мржњу, сукобе и ратове.
 
A gde je odgovor na drugo pitanje?
U čemu se ogleda apsolutna negativnost u spominjanju reči otac?
Šta kažu ti koje kanališete?
Суштина је у томе са киме, односно са "чиме" успостављате везу током изговарања имена одређеног бога, свеца или духовне свести.

Сваки пут када изговорите тајно име Контрауниверзума у оквиру молитве која се верницима представља као "врхунски домет у домену контакта са творцем васељене", он - Контрауниверзум, "веома (злу)радо" одговара на њу, шаљући им талас своје суштине. С обзиром да је његова суштина агресивност и зло, те енергије мењају енергије свести које испуњавају ауру вернику на такав начин, да је "обоје" својој суштином. Сваки пут када у молитви о којој говоримо изговоре тајно име Контрауниверзума, тај негативни ефекат његовог дејства појачава се.

Е сад, аурична свест уствари је подсвест сваког човека, те она на један психолошки невидљив начин мења свест верника у негативном смеру, а да он то веома тешко може да примети.

За оне који нису упознати са значењем израза "Контрауниверзум" дајемо кратак исечак из каналисања:
"Настанак Контрауниверзума
Енергије зла представљају самосвесне и самоодрживе енергије Универзума, а како је њихов настанак за многе и даље тајна, овом приликом он ће бити објашњен. Енергије зла нису настале вољом Универзума, јер за њима није било никакве потребе, с обзиром да је спектар енергија који је постојао пре њихове појаве био довољан да опише и изрази све што је Универзум садржавао у себи. Но, у једном тренутку његовог постојања, у његовом крајњем и могли бисмо рећи забаченом делу, дошло је до стварања енергија чија је унутрашња суштина била у потпуној супротности са суштином самог Универзума.

Ово је настало тако, што се извесна количина такозване антиматерије помешала са енергијама које су у развојном смислу биле на најнижем степену духовног развоја, дајући из тог споја облик свести у огледалу супротан Универзуму. Тиме је на неки начин створен Контрауниверзум и као што одраз у огледалу даје супротну слику, тако је и Контрауниверзум постао супротност и негација самог Универзума. Ово стање није трајало превише дуго, јер се Контрауниверзум бојао да његово постојање не буде поништено, те како би то избегао, склонио се у оним деловима Универзума у којима су вибрације енергија – па самим тиме и његова свесност, најниже. Мада ово не треба схватити буквално, слободно можемо рећи да се на овај начин Контрауниверзум сакрио од Универзума..."
http://www.desarrolloespiritual.org/index/62_kontrauniverzum_i_energije_zla/0-157


Демони пак делују на другачији начин: када верник изговири њихово име - које је име "бога" и "светаца" дате религије, тада се истог момента надомак његове ауре појави једна Енергија Зла, која је умањена верзија Контрауниверзума и Демона, те попут њих има облик змије енергетске природе. Дакле, призвана Енергија Зла тада трага за неким оштећењем на аури кроз које би могла да продре у њу и делује на свест верника.

Што више пута верник изговори-призове име(на) Демона, то се више Енергија Зла концентришу у његовој аури. Када Енергије Зла осете потребу да делују у складу са својом природом, оне се из ауре чији је полупречник 12 метара, окупе у регији физичког мозга верника и својом групном свешћу надјачју његову свест. Тада тај верник (или верници) осети потребу и "добије идеју" да почини неки злочин према појединцу, групи или читавом народу.

Ево како је то приказано једним гифом: http://www.desarrolloespiritual.org/_tbkp/folder5/medusa_artist_sonmohikanus.gif

Уколико на ауричној опни не постоје оштећења, тада се Енергије Зла уносе у ауру путем хране и пића (тзв. Демонско причешће) или целивањем "светих предмета", нарочито оних израђених од злата, јер је злато магијски метал, с обзиром да својим вибрацијама представља једну врсту портала између Нижег Емоционалног плана (нижег Астрала) на коме изворно пребивају Демони и Енергије Зла, и Вишег Физичког плана (Етерички ниво), који је невидљиви-енергетски ниво нашег физичког плана.

Приметили сте да се у оба претходна случаја Енергије Зла уносе кроз уста, те када се ради исцељење-чишћење ауре од негативних свести, избацују се - напустају је, такође кроз уста.
 
Не верујемо, већ је за нас све што смо укратко изложили везано за тему једна логичко-линерна целина, коју смо потврдили више пута директним виђењем поменутих негативних свести.

Током медитације неколико пута имали смо Директно Виђење негативних свести - што значи да су нам Духовне Енергије Универзума омогућиле да визуелно опазимо Демоне, Енергије Зла и Медузе, а од позитивних свести приказани су нам Змајеви (који уништавају Енергије Зла).

Такође смо безброј пута били изложени демонско-црномагијском деловању србијанске и исламске цркве, у мањој мери католичке и јудаистичке. Исламска магија има најаче дејство и веома је продорна и непријатна, србијанско-православна је "прљава", с тим да су нам попови-монаси годинама изговарали анатему, што је црномагијски ритуал призивања смрти особe на коју се анатема односи.

Како би нас заштитиле од толике концентрације негативних енергија, Духовне Енергије Универзума на сваки њихов напад "одговориле" би каналисањем који би открио његову суштину, или неки други део демонско-црномагијске природе релгија.

Црномагијско-парапсихолошки напади ка нама били су усмерени и од стране србијанског Гестапоа, који регрутује и запошљава сваког иоле озбиљнијег црномагијаша, парапсихолога, видовњака... и сличне. Као најопаснији међу њима истакао се Зоран из Земуна, који је три пута покушао да нас убије на црномагијски начин.
 

Back
Top