O pomirbama, čisto 'akademski'...

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.180
Da li nam se isplati i razmišljati o tome šta bi sve Srbi trebali eventualno uraditi/izjaviti da bi dobili oprost od Hrvata?
Naime, malo paralele: Tiletovi partizani/komunjare:

1- su pobili više Hrvata nego Srbi pod srpskim barjakom u svim ratovima, a Srbima ih broje na tri decimale...
2- nisu objavili mjesta mnogih pokopanih Hrvata stradalih od njihove ruke, a kamoli priznali broj pobijenih/poginulih, način smrti itd
3- nisu nadoknadili štetu i vratili sve nacionalizirano i jeftino otkupljeno kao višak od Hrvata, a dobro znaju šta je ostalo/oteto u SCG...
4- na razne načine proterali/raselili više Hrvata nego Srbi u zadnjem ratu bez naknade za to
5- maltretirali, zatvarali i ubijali Hrvate koji su bili protiv
6- itd....

E, ali njima su oprostili i pomirili se samo nakon Račanog promumljalog izvinjenja, a za nas to nije dovoljno! Znači, oni misle i dalje sve loše od strane tiletovog režima pripisivati samo Srbima, ili je mržnja bezgranična i nepremostiva ili.....

Nacionalista

Zainteresovan član
Poruka
345
Србија памти.....Србија никад заборавити неће.....освета Србије биће болна......стићиће вас рука правде бандо усташка......СРПСКЕ ЗЕМЉЕ СУ ТАМО ГДЕ ЈЕ КАПАЛА СРПСКА КРВ СА УСТАШКИХ НОЖЕВА.....

jomini

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.118
Ustasha, Nacionalista i ostali. Ako bi mogli malo da posvetite pažnju sledećim redovima...
Ustasha i pored tolerisanja krajnje provokativnog nadimka, nastavljaš da diraš na način kako se ne dira. Nacionalista, molim te da prestaneš sa parolama i sličnim Srbovanjima. Usred tišine, vas nekoliko ste u stanju da vrisnete - SRBIJA! Iz nepoznatog razloga!!!
I jedno i drugo sam tolerisao da bi svima bilo po volji, ali kao nekakav kućepazitelj, shvatio sam da vama treba neko koga ćete ozbiljno shvatati. Ne neko dobronameran i pažljiv prema svima. Bolje grub prema svima... Kao u čoporu, bar mi tako izgleda....
Ali tu ima neka druga stvar koja me buni: to tako funkcioniše kod životinja, kao manje razumnih bića - sila. A pošto ovde opštim sa ljudima, ja sam zbunjen, ne bi trebalo tako.
Dakle?

Nacionalista

Zainteresovan član
Poruka
345
Дакле ја сам досада покушавао да се суздржим али ме заиста љути то што ти и поред мог упозорења 'ниси бановао овог усташу,провоцира све надимком и ја те молим не као модератора **** ми се за твоју функцију,ја те молим као човека,као брата Србина бануј га и милсим да ће онда бити ,,мир у кући,,.

jomini

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.118
Prvo prekini sa psovkama! Drugo, ako njega banujem po Pravilniku, morate i vas nekoliko da snosite iste posledice jer kršite nekoliko drugih stavki iz Pravilnika! Isto za sve prijatelju, zar to nije način?
Kaži ''da'' i ja ću te poslušati.

jomini

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.118
Nacionalista:
Не знам чиме сам ја прекршио правилник?
Najgore što možeš da učiniš za sebe je da se praviš ''mutav''. Pogledaj post gore! Piše: **** ми се за твоју функцију.
Znači prekršio si Pravilnik koji kaže da je zabranjeno psovanje. I sad ako ćemo po PS-u sledi sankcionisanje za tebe,kao i za Ustashu, ali iz kršenja neke druge tačke iz Pravilnika.
Da li sada znaš čime si prekršio Pravilnik?

vecavestica

Iskusan
Poruka
5.601
fosilvaso:
Da li nam se isplati i razmišljati o tome šta bi sve Srbi trebali eventualno uraditi/izjaviti da bi dobili oprost od Hrvata?
Naime, malo paralele: Tiletovi partizani/komunjare:

1- su pobili više Hrvata nego Srbi pod srpskim barjakom u svim ratovima, a Srbima ih broje na tri decimale...KOLIKO STE VI SRBA POBILI U SVIM RATOVIMA U 20 VEKU?
2- nisu objavili mjesta mnogih pokopanih Hrvata stradalih od njihove ruke, a kamoli priznali broj pobijenih/poginulih, način smrti itd
3- nisu nadoknadili štetu i vratili sve nacionalizirano i jeftino otkupljeno kao višak od Hrvata, a dobro znaju šta je ostalo/oteto u SCG...ŠTA JE OSTALO U SCG?
4- na razne načine proterali/raselili više Hrvata nego Srbi u zadnjem ratu bez naknade za to
TREBA STVARNO BITI LICEMER PA PRIČATI O RASELJAVANJU.
PA VEŠA PRAKSA JE BILA 1/3 POBITI 1/3 POKRSTITI 1/3 PROTERATI
5- maltretirali, zatvarali i ubijali Hrvate koji su bili protiv
6- itd....

E, ali njima su oprostili i pomirili se samo nakon Račanog promumljalog izvinjenja, a za nas to nije dovoljno! Znači, oni misle i dalje sve loše od strane tiletovog režima pripisivati samo Srbima, ili je mržnja bezgranična i nepremostiva ili.....
POŠTO VAM JE PAMĆENJE KRATKO-VI NAMA DUGUJETE IZVINJENJE OD 1 SVETSKOG RATA PA NA OVAMO

_guru_

Primećen član
Poruka
674
Hrvati nemaju sta kome da prastaju.
Koliko ja znam pocinili su pravo etnicko ciscenje krajine.
I tako. Precuti i pravi se glup, ali ne zaboravi.

Inace kakvo banovanje kakvi bakraci. Pusti jedne da Srbuju, druge da miniraju srbende i trece da provociraju. Eentualno ako neko pretera brisi post i kazi da si i zbog cega obrisao i kraj price.