damir Primećen član Poruka 791 10.05.2003. u 19:38 - O&O Software #1 Najbolji defragmenter program.. www.oo-software.com
Gost 11.05.2003. u 19:56 - O&O Software #2 Daky: Najbolji defragmenter program.. www.oo-software.com Kliknite za proširenje... Veruj mi postoji mnoooogo bolji Diskeeper Defragmenter. www.diskeeper.com
Daky: Najbolji defragmenter program.. www.oo-software.com Kliknite za proširenje... Veruj mi postoji mnoooogo bolji Diskeeper Defragmenter. www.diskeeper.com
AsSaSs1n Zainteresovan član Poruka 280 11.05.2003. u 20:02 - O&O Software #3 Anonymous: Daky: Najbolji defragmenter program.. www.oo-software.com Kliknite za proširenje... Veruj mi postoji mnoooogo bolji Diskeeper Defragmenter. www.diskeeper.com Kliknite za proširenje... Opet ja zaboravljam da se prijavim,prelazi mi u naviku
Anonymous: Daky: Najbolji defragmenter program.. www.oo-software.com Kliknite za proširenje... Veruj mi postoji mnoooogo bolji Diskeeper Defragmenter. www.diskeeper.com Kliknite za proširenje... Opet ja zaboravljam da se prijavim,prelazi mi u naviku
damir Primećen član Poruka 791 11.05.2003. u 20:26 - O&O Software #4 koristio sam oba programa, i ovaj mi se mnogo vishe svidja. al kao shto rekoh i u prethodnim porukama... zavisi od systema , computera i 'upravljaca'. c ya
koristio sam oba programa, i ovaj mi se mnogo vishe svidja. al kao shto rekoh i u prethodnim porukama... zavisi od systema , computera i 'upravljaca'. c ya