Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.004
Da započnemo godinu kako valja. Hm, ljudi moji, da li je to moguće? Sa retrogradnim Marsom u Raku, neka nam je Bog u pomoć. To je slika muškarca (Mars) koji odlazi sa praznične trpeze u domu (Rak), koristeći trigon sa Neptunom u Ribama (tajna veza), pravo kod žene sa kojom proživljava magiju (Neptun). Čarobnice sa ovim aspektom na nebu, vladaju momcima, mladićima, ali i oženjenim muškarcima koji sa "plaštom prikrivenog" idu pravo u "odaje gde crveno svetlo gori do zore". A nakon svanuće taj muškarac oblači pantalone ili farmerke na golo dupe, jer je gaće "čarobnica već zaplenila" dok je "pao junak hrkao". Venera nam tranzitira znakom Riba (ljubav egzaltirana u tajni), a mi mislimo kako slepi kod oba oka nismo. A slepila svuda okolo sa Suncem u Jarcu, u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Oči gledaju, a ništa ne vide. Bar ne jasno. Ogledalo laže. Usedelice predu i gledaju španske i turske serije, a "čarobnice" vunicu raspredaju. Na nebu je podržano ljubavništvo. I čik pogodite u kom grmu leži zec (Mars u Raku). A na pucanj petarde, strah mu do kosti se uvlači. Nije zlato sve što sija, pa ni praznična jelka ne omađija... onako kako žena sa Venerom u Ribama ume biti moćna zavodnica. Hej Merkure na poslednjem 29 stepenu Strelca... vidiš li išta od tih "naočara za Sunce" kad im vreme nije. Ima li nas doslednih? Živimo li "pozorište u kući"? O da, kako da ne. Svi u svojim zadatim ulogama. Onako kako "praznična atmosfera" nalaže. Baš poput direktnog Saturna u Ribama (pravila koja padaju u okean laži). Pa sad živi junače ove januarske dane, do februarske "plate i penzije". Protegni se. Istegni se. I tako osvane dan sa porukom moje višegodišnje klijentice: "Astrolože moj, dočeka ja njega, kao što mi ti reče jesenas. Zakuca on na vrata, onako sav uglancan i seksi, a ja u bade mantilu. Neočekivana sreća." I sada neka mi Univerzum ne zameri... koliko moćan život na Zemlji je. Da se vraćaju oni za koje mislimo da im više nikad oči videti nećemo. Hm, uzdravlje dragi moji pratioci i neka mi ne zamere ovi u "srećnim vezama i brakovima"... na ovom prvom tekstu u 2025 godini. Ovo je bila preovlađujuća tema, pa ko razume, neka lajkuje, a ko ne... "neka živi svoju Neptunovsku iluziju koja ipak dugoročno skupo košta". :-) Sa Mesecom danas i sutra u znaku Bika, častimo se onako za sve pare, svega nam je dosta, ali mi bi još nešto, gric, gric,... U potpisu je "neformalno tvoj, a zapravo nepoznati broj".