o muskarcima

Da, sta misle u tim svojim tikvama iza onoga, "lepa si, svidjas mi se, nisam nikada upoznao devojku, kao sto si ti, zbog tebe bih se razveo."

oni ne misle mnogo...oni samo osećaju...i često to ne znaju pravim rečima da kažu....:D

i glume više nego devojke...izigravaju neku strogoću i principijalnost...a kad ih devojka "šutne",plaču na sav glas...:lol::lol::lol:

nemam nista protiv muskaraca koji placu ako imaju potrebu,
znaci da su mnogo, mnogo povredjeni upravo jer postoje predrasude da to rade slabici..
kad neko i pored svih tih nametnutih pravila zaplace znam da mu je beskrajno tesko...
onda imam zelju da ih stegnem i zgnjecim ljubavno...u stvari javlja mi se majcinski instinkt :think: :lol:

Nekako mislim.. da zene ne bi trebale plakati..
Ili bolje reci, negde u njihovom, tj vasem, plakanju postoji rupa..
Ne one male rupe kroz koje Miki Maus.. ne, ne, on je krupna zverka, onaj drugi.. svedno, znaci ne male rupe za miseve vec rupa, onako, solidna, slon moze da protutnji i pritom moze eventualno da se poceska ako ga svrbe ledja..
E takve su rupe u zenskom plakanju..
Mislim da to ne bi trebalo tako, da zena treba pokazati svoju snagu i jednakost sa svakim muskarcem i izbaciti suze zauvek iz svog zivota..

Back