О геноциду религија и Гестапо служби над Духовним Трагаоцима

Маслачак

Primećen član
Poruka
992
Догађаји у Црној Гори које гледамо нису случајност, већ је то наставак "светих ратова" које религије између себе воде током читаве историје људске врсте. Победника нема - што и оне знају, али је важно да се стално генерише мржња, сукоби и погибија међу народима који припадају различитим религијама, али и унутaр једног те истог народа.

Духовност и Духовни Трагаоци пак, брутално су прегажени од стране религија и Гестапо служби, за нас не постоје никаква "људска права" - ми нисмо католици, муслимани, хомосексуалци... или нека трећа привилеговано-угрожена група/секта.

Део размишљања о овој теми срочили смо у текст који следи:

Сведоци смо да од урушавања комунистичко-социјалистичких држава широм света, траје офанзивно и агресивно заглупљивање и демонизовање становништва пост-комунистичких држава. Као главна окосница таквих активности истичу се национална црква и национална Гестапо служба, којe од свог постанка делују заједно.

Једини дисконтинуитет у њиховом деловању, десио се током периода комунистичко-социјалистичке владавине државом и народом, када су националне цркве биле сведене на ниво који им по својој суштини и припада - на артефакт етно-обичаја и сујеверја тог народа.

Сада - 30-ак година након урушавања комунистичко-социјалистичког друштвеног система, последице преузмања власти од стране религија и Гестапо служби видљиве су на сваком кораку - некада мултиетничка и толерантна друштва, готово преко ноћи претворила су се у агресивна верско-полуживотињска племена.

Таква друштва, друштва у коме су емпатија, самилост и добронамерност непознати појмови, својим трајњем само продубљују и учвршују све негативне елементе које религије носе у себи, спуштајући и укорењујући свест верника на емоционални ниво. А емоционални ниво свести Децо Земље, јесте ниво свести који делите са животињама. Зато многи верници - пре свих свештеници и монаси, својим понашање и поступцима подсећају на агресивну и злу полуживотињску врсту.

Као последица таквог њиховог стања свести, јесте и геноцид над Духовним Трагаоцима и Духовницима који религије и Гестапо службе спроводе широм пост-комнистичких држава. Резултат су уништени животи, прекинути духовни развоји, разне врсте психо-емоционалног и сексуалног злостављања и убиства.

Убиства су крајња мера коју демонско-црномагијске секте које себе називају "религијама" и Гестапо службе користе - на овим просторима Проклетосрбијанци су убили Љубишу Стојановића, а црногорци Мићу Јовановића. С обзиром да су свештеници монаси тих секти демонизовани и без имало гриже савести - као уосталом и Гестапо агенти, оваква злостављања и убиства Духовника и Духовних Трагаоца наставиће се и даље не само у пост-комунистичим државама, већ и широм света.

У католичко-муслиманској Европској Унији од 450 милиона становника немате ниједног духовног исцелитеља, док је појам Духовног Трагаоца и Духовника потпуно непознат и искорењен. Сви форуми о духовности блокирани су или угашени, док су особе које би упорно наставиле своју потрагу за духовним развојем биле убијене од стране Језуита на разне начине: изазивањем неизлечивих болести, саобраћајним удесима, сумњивим самоубиствима, утапањем на летовању... и сличним начинима.

У САД- у Духовни Трагаоци обесмишљени су и сведени на део шоу-бизниса са широком понудом духовних производа. Међутим, када купте неки од тих производа, схватите да је то само једна лепа прича без дубље духовне суштине, чија је сврха да вам испуни дан, а да истовремено не успете да напредујете у развоју ваше духовне свести. Паре које као "духовник" зарадите на такав начин одлазе вашим контролорима из Гестапо служби и религија, док вама остаје слава и пријатни услови живота, испуњени честим путовањима широм света.

Од духовности сте одустали, јер сада од обавеза и промоција књига и производа немате времена за медитацију и развој духовне свести. Но када погледате свој живот из перспективе, све је добро, да боље не може бити.

Ваш Оливер


07 јануар, 20-те године, еона Водолије - Београд/Проклета Србија
 
Poslednja izmena:

Koslav75

Iskusan
Poruka
5.300
Ne, vi ste pravoslavci, dominantna religijska skupina u Srbiji, (i Crnoj Gori) i ona koja najviše moći ima. Sram te bilo.
Овај држи исту страну као и ти, ако ниси примјетила :hahaha:
Мада ја одавно нисам прочитао оволико небулоза.
 

Маслачак

Primećen član
Poruka
992
Ne, vi ste pravoslavci, dominantna religijska skupina u Srbiji, (i Crnoj Gori) i ona koja najviše moći ima. Sram te bilo.
Ух, стварно нисмо успели да схватимо смисао вашег коментара...


Овај држи исту страну као и ти, ако ниси примјетила :hahaha:
Мада ја одавно нисам прочитао оволико небулоза.
Када смо почели да похађамо семинар о медитацији да нам је неко рекао да ћемо због тога бити прогањани, злостављани, проглашавани шпијуном свих светских служби, тровани, осуђени да као просјак и бескућник од глади и хладноће умремо на улици, 14 пута упућивани у затвор, присиљавани да прихватимо православну "науку" (!)... слатко бисмо се насмејали уз коментар: "Опростите, о чему ви то"?!

Но, умови демонизованих, шизофрених, садистичких и злочиначких демониста и Гестапо агената током протеклих 10 година потрудили су се да нас убеде да су они у праву, а да смо ми злочинац и још свашта-нешто, јер инсистирамо на нашем праву да се бавимо медитацијом. А када те исте упитате: "Да ли бисте желели да се придружите Европској Унији"?, дрско вас погледају у очи и одговоре: "Наравно, ми смо јели златним кашикама док су европљани живели у чопорима"!

Додуше у светлу иницијалног поста Европа баш није неки позитиван пример, ал' схватате суштину.
 

Маслачак

Primećen član
Poruka
992
Након година медитације и разних само исцељујућих и развојних процеса, изражавање у првом лицу једнине постало нам грубо - на моменте и вулгарно, а када случајно изговоримо неку реч или део реченице у првом лицу једнине, осетимо се тако непријанто, као да смо изрекли неку велику лаж.

Из тог разлога користимо прво лице множине.
 

Маслачак

Primećen član
Poruka
992
Jednom od vas sigurno nije dosadno sem ako ostali spavaju
Ми нисмо досадни само из разлога јер говоримо Истину, оно што нико други не сме да каже. Због тога се Гестапо и црквени демонисти и иживљавају над нама и над нашим животом.

Проблем - да се тако изразимо, је у томе што све што радимо - мислимо на наше духовне активности, радимо у корист све Деце Земље, без обзира на разлике које вас чине и без обзира на то што неку Децу Земље прозивамо због свашта-нешто. Ми то чинимо како бисмо их освестили и предочили им дела и злочине које чине.

Неко ће се насмејати на ове наше речи, сматрајући то будалиштином и донекле ће бити у праву. Но, будите сигурни да осим главних злочинаца - мислимо на свештенике-монахе и Гестапо-агенте, већина осталих који учествују у злочинима су глупани, који своје несрећне и промашене животе лече иживљавајући се над животима Духовника, Духовних Трагаоца и свих житеља ове планете.

Да нема тога - наше патње и злоставања, њихови животи били би промашени и без икакавог смисла.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.