O crnoj magiji

• Začetnik teme Začetnik teme Urbat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Urbat

Početnik
Poruka
16
O crnoj magiji

Ljudi rade stvari ljudima i protiv njih zato što znaju da mogu da se izvuku sa tim. Retko kada postoji stvarna pravda. Kada bi svi bili adepti, bilo bi mnogo više pažnje i uviđajnosti za druge i za to kako mi interagujemo. Društvo i ljudska rasa bi u celosti evoluirali na viši nivo.
Postoje prirodni zakoni. Jedan od njih je da vrsta ili individua koja ne može da uzvrati i da se odbrani od drugih koji ozbiljno žele da joj naude, prestaće da postoji - izumrece.
Mnoge vrste biljaka i životinja su izumrle zato što nisu mogle da se odbrane. Naša tela se konstantno bore protiv uljeza u vidu bakterija i bakcila. Kada bi naša ćelija prestala da se bori i da ubija škodljive uljeze, mi bismo se brzo razboleli i umrli.
Ovo je životna činjenica i prirodni zakon. Sada, mora postojti izvesna doza etike da bi se civilizacija nastavila. Samokontrola je važna. Ponekad neko ima loš dan ili su stvari izrečene puno puta nenamerno, ali ako neko ozbiljno želi da vas povredi imate obavezu da uzvratite. Satanisti nisu žrtve.
Otac je jak u pravdi, istini i časti. On shvata posvećenost veoma ozbiljno. Naša reč je sve. Otac prezire lažnjake i one koji ne ispunjavaju svoju reč i obećanja. Zaveti se u drugim religijama većinom shvataju olako i mogu biti pogaženi ili povučeni u svako doba. Satanizam je suprotnost. Kada se zavetujemo Ocu i posvetimo svoje duše, shvaćeni smo veoma ozbiljno i to je trajno. Naše reči i namere su ovde sve i tako bi trebalo da bude. Čast. Otac počinje da ulaže u nas, radi sa nama i daje nam poklone.
Crna magija zahteva mnogo snage uma i vestine.Vikanima i drugima iz RHP nedostaje ta vestina, i zato su u ogromnom zaostatku.
Što vise jačamo um, moćniji smo u svako doba. Redovne meditacije, rad na čakrama i vizuelizacija su osnovne. Često nije potrebno da pribegavamo ritualu za osvetu. Kada imamo jak, fokusiran um drugi će osetiti efekte. Ovo je bitno da se zapamti kada su u pitanju porodica i oni koje volimo. Svi mi ponekad iznerviramo jedni druge. Kada imamo pravu moć moramo to da zapamtimo i da se kontrolišemo. Naš bes može da izazove drugima nesreću sam od sebe.
Što se tiče drugih koji su namerno napadni, biće dovoljno samo fokusirati se na njih i osloboditi svoj bes, sa jakim i dobro istreniranim umom.Videla sam da se stvari dešavaju samo zbog mene, bez rituala.

Back