- Poruka
- 33.118
Molio bih sve koji se interesuju za cene određenih modela da pitanja postavljaju ovde. Da sve bude na jednom mestu, bar što se tiče cena
Vidi, ako pod nerviranje spada iznošenje različitog mišljenja, a bez ijedne provokacije, psovke i sl. onda sam kriv. Čak i da sam ga nervirao, od čoveka njegovih godina je maksimalno neprimereno onakvo ponašanje.borisbg:Ma opusteno bre salim se, ti si njega nervirao na Auto, sada ce on tebe ovde.
Mirko65:Šta mislite o Pentax optio aparatima? Video sam ih po ceni od oko 20-tak hiljada sa 5 megapiksela (ne znam koji je to model). Znam da je Pentax uvek imao dobra sočiva, ali ne znam kakvi su u digitalnom svetu.
Što se tiče Canona, ponavljam da sam guglovanjem (i to već na prvoj strani) pročitao da A520 ima problem sa zatvaračem, ali kao što reče NSHappy moguće je da se to ponekad dogadja jer su serije velike i naravno, zato što je Canon trenutno najuočljivija firma. razlika izmedju 510 i 520 je, čini mi se u pikselima (3,2 i 4) i u kućištu (plastika i metal). Mene interesuje ima li smisla kupiti A520 za 200 evra, ili za manje novca A510 radi isti posao i bez velikih razlika?
jomini:Ovde u NS na Bulevaru Oslobođenja je pre par dana otvorena nova radnja sa dosta modela i proizvođača fotoaparata. Ima i digitalnih i analognih. otišao sam tamo u subotu uveče (rade i u nedelju) i malo razgledao. Izneli ljudi šta god sam pogledao, dobio brošure. Pola sata sam blenuo u KonicaMinolta Dynax 7D. Čudo od aparata!