О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Faja za bonu. :)

Razmišljam o tome koliko mi je pseto matoro i gluvo, koliko sam precenila invazivnost dijagnostičke metode kojoj sam podvrgnuta, o kupanju matorog smrljivog pseta i naravno, o parama... I o tome da ih ne zarađujem direktno pa zavisim od drugih ljudi i njihove dobre volje a ovih dana mi baš za sve i svašta trebaju. :besna:

Faja za bonu. :)

Razmišljam o tome koliko mi je pseto matoro i gluvo, koliko sam precenila invazivnost dijagnostičke metode kojoj sam podvrgnuta, o kupanju matorog smrljivog pseta i naravno, o parama... I o tome da ih ne zarađujem direktno pa zavisim od drugih ljudi i njihove dobre volje a ovih dana mi baš za sve i svašta trebaju. :besna:
Vidi negde za polovni slušni aparat... :rotf: pa će da čuje... :hahaha:

Kakav smajli...
2ic2mn6.gif

Mil00rad(citat sa teme"zelim"):
...da se uz još nekoliko budala u inat svim lenjima:iskačem,z**ebavam,napijem i nažderem uz psihodelične zvuke.:mrgreen:

P.S.Al' mi je plan,j**alo čvorka...
U redu,nisam moćan u meri da pokrenem ovaj grad...Ali se zato trudim da se ne učauri taj veoma mali,meni značajan broj ljudi.Nije to mešanje u njihove privatne živote,to je samo višečasovno zezanje jedom u mesecu ili dva.Deca za par dana postadoše elita,nema z**ebancije sa njima.:roll:Do juče smo zajedno klaparali opancima(kako bi stari rekli)a danas ih je blam da na gajbi ispred prodavnice piju pivo.:dash:Shvatio bi ih nekako da su poznate ličnosti ili cure(pretpostavljam da njima nije ugodno trpeti d**anja od strane"fancy,trendy,cool"i kakvih već drugarica,ipak su to žene i normalno je da se mrze iz ljubomore),ali govorim o drugovima kao trupcima jakim za koje sam do pre par godina bio truba u tom pogledu.Ironija je uzela svoje tako da su gore pomenute cure u stanju da za trenutak banu na vr' masne bandere za čašicu vodke,dok ovima džabe da je nudim razmišljali bi se"jer je nezdrava i pravi se od krompira"(dok apsint smatraju svetom vodicom).Ode narod u tri lepe dok se ja sa strane bezuspešno trudim sprečit' haos...

Nešto kontam, preko kinologije... Kineski ćubasti pas zapravo potiče iz Afrike. Ista mutacija (golokožost) postoji još kod nekih srednje- i južnoameričkih autohtonih rasa. Pa da li je to, pored piramida koje postoje i u Africi i u srednjoj i južnoj Americi, dokaz da je postojala stabilna prekomorska veza između ta dva kontinenta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back