blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946

da je to tako ja bih lako,ali nije,zato moje srce tugu krije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()

Zbog svađe(u snu sa kumom)će me neko žestoko z**ebati,a imaću posla sa sudom zato što sam,takođe u snu,šamarao idiota koji se u lice cerekao osobi zaostaloj u razvoju.
A posle, vele li, hoce li biti lepo ili ce pocheti sneg?

A,nećemo tako...
hm,niko neće da pije kaficu sutra samnom oko 12h u KV...A,nećemo tako...
![]()

Vidi negde za polovni slušni aparat...Faja za bonu.![]()
Razmišljam o tome koliko mi je pseto matoro i gluvo, koliko sam precenila invazivnost dijagnostičke metode kojoj sam podvrgnuta, o kupanju matorog smrljivog pseta i naravno, o parama... I o tome da ih ne zarađujem direktno pa zavisim od drugih ljudi i njihove dobre volje a ovih dana mi baš za sve i svašta trebaju.![]()
pa će da čuje... 
Marica preko puta M. Pijace odavno zatvorila,a i onaj što je otvorio pored kafane "Stari Hrast" u Kursulinoj je zatvorio posle 10 dana 
O tome š`o nem` pojma gde sada imam najbližu staklorezačku radnju???Marica preko puta M. Pijace odavno zatvorila,a i onaj što je otvorio pored kafane "Stari Hrast" u Kursulinoj je zatvorio posle 10 dana
![]()

U redu,nisam moćan u meri da pokrenem ovaj grad...Ali se zato trudim da se ne učauri taj veoma mali,meni značajan broj ljudi.Nije to mešanje u njihove privatne živote,to je samo višečasovno zezanje jedom u mesecu ili dva.Deca za par dana postadoše elita,nema z**ebancije sa njima.Mil00rad(citat sa teme"zelim"):...da se uz još nekoliko budala u inat svim lenjima:iskačem,z**ebavam,napijem i nažderem uz psihodelične zvuke.
P.S.Al' mi je plan,j**alo čvorka...
Shvatio bi ih nekako da su poznate ličnosti ili cure(pretpostavljam da njima nije ugodno trpeti d**anja od strane"fancy,trendy,cool"i kakvih već drugarica,ipak su to žene i normalno je da se mrze iz ljubomore),ali govorim o drugovima kao trupcima jakim za koje sam do pre par godina bio truba u tom pogledu.Ironija je uzela svoje tako da su gore pomenute cure u stanju da za trenutak banu na vr' masne bandere za čašicu vodke,dok ovima džabe da je nudim razmišljali bi se"jer je nezdrava i pravi se od krompira"(dok apsint smatraju svetom vodicom).Ode narod u tri lepe dok se ja sa strane bezuspešno trudim sprečit' haos...