Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
OK,mislio sam da su Komunisti smislili praznik jer su uvek oni forsirali:rad,industriju,crnčenje...Znači slaviću ga i dalje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, u pravu si. Pojedinci rade kao da je 19 vek, a mi slavimo i 4.05. svake godine. Koliko godina mora da prodje da se na taj dan ne chuju sirene ili bar da neko ne izjavi kako mu je taj dan promenio zivot?Nema to veze sa komunizmom, 1. maj se praznuje kao internacionalni praznik rada zbog toga što su 4. maja jedne godineu 19. veku radnici u čikagu stupili u štrajk protiv svojih poslodavaca zahtevajući bolje uslove rada i osmočasovno radno vreme. Policija je otvorila vatru na demonstrante, hladnokrvno ih ubijajući...
Zahvaljujući njima neki od nas imaju osmočasovno radno vreme (a neki i dalje rade kao da je 19 vek).

Sam ja to pokrenula lančanu reakciju?
Kapiram da je 4. maj internacionalni šljakerski dan žalosti ali da su ti događaji od 4. maja pokrenuli dešavanja na bolje i da se zato odabrao jedan dan sa početka maja da se slavi dan kad su se radnici izborili za svoja prava ali da je to morao da bude neki drugi datum (a ne 4.) pošto je glupo slaviti nečiju pogibiju, makar i zarad viših ciljeva.
Spucala sam 1200 kinti a treba da kupim još neke stvari do sutra. I treba Milici da kupim novu kasicu-limenku, ova je danas stradala pri napunjenosti samo 1/3 kapaciteta i zarad 600 i nešto kinti.
Sve u svemu, uopšte nije jeftino održavati higijenu i hraniti po jednu proždrljivu mačku u dve kuće.

aj onda i meni daj 1200 dinara bespovratnog kredita, kad si već tako dobra
Bila plata, a![]()

Ipak ovo prvo.

... ili ne 
I o maminoj teoriji da kuća u kojoj živim ima lošu karmu.
Dok nisi znala ništa ti nije falilo
Znaš ono, Sad mu nije ništa!
Kad bolje razmislim,što bi Radašin rek'o:"Nem' šta ja tu više da diram"...Informacije iz prve rukePovratna karta za Beograd u AUTOTRANSPORT-u je 700 kinti. Samo se treba raspitati za koje polaske vazi!!!

Imam člansku kartu Maxibus-a.Povratna karta za Beograd u AUTOTRANSPORT-u je 700 kinti. Samo se treba raspitati za koje polaske vazi!!!