vanilko
Ističe se
- Poruka
- 2.076
mislim da se zove Dumbo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti si Knez!kako se zove onaj crtać gde miš upadne u neku posudu gde se prosuo alkohol, pa se onda napije, i prividjaju mu se ružičasti slonovi ? Sećam se da posle nilski konji igraju balet...
ili bar kako da nadjem taj crtać na youtubetu ili negde drugde
J*be se njemu,bitniji mu je Shaman King nego situacija u državi!
e vala ako sam ja isti knez a ti si mu brat rođeni, onda i treba sve naopako da budeIsti si Knez!J*be se njemu,bitniji mu je Shaman King nego situacija u državi!
![]()
i ćiro je isto fenomenalan, ih kad se setim kako sam gutao svako jutro crtaće 

razmisljam sta je smisao zivotaako ukapiraš, javirazmisljam sta je smisao zivota
Transformersi zakon!besides, šta fali dambu, crtać je legenda brei ćiro je isto fenomenalan, ih kad se setim kako sam gutao svako jutro crtaće
pa za vreme zimskog raspusta, kad krene dečiji program ujtru od 10 pa do 12, puštaju ruske (uvozne) crtaće... Ehh kako sam se tad s elanom budio da bih sedeo pred tv-om sa burazerom, pored toplog šporeta![]()
Malo novih crtaća"ima dušu",jedina stvar koja mi su u poslednje vreme svidela je Ice Age(oba dela).Usput,zna li neko kada se u bioskope pušta"Technotise:Edit i ja"?
Deluje obećavajuće...
Transformersi zakon!Malo novih crtaća"ima dušu",jedina stvar koja mi su u poslednje vreme svidela je Ice Age(oba dela).Usput,zna li neko kada se u bioskope pušta"Technotise:Edit i ja"?
Deluje obećavajuće...
![]()

Moj stariji buraz gleda anime g**na.Nema,ni crtaci nisu kao nekad sad samo neki kineski Yu gi o i ostale gluposti ,Tom & Jerry zakon![]()

Nema,ni crtaci nisu kao nekad sad samo neki kineski Yu gi o i ostale gluposti ,Tom & Jerry zakon![]()
I kad je reklama za Jodi, za Njupa supu i još poneka, Čarobni autobus (mada još uvek ne kapira poentu) i kuca Bono... Mačka Bilija već ne može da isprati, suviše je dinamičan. A s obzirom da joj se sviđaju Auronci, sudim da voli te animirane filmove sa lutkicama jer je i Bono ustvari lutak.
Čitamo mi pre neki dan neku zbirku bajki sa jako lepim ilustracijama, objašnjavam joj šta je šta i onda ona počne kao da se preslišava... I u jednom momentu pokazuje pečurku i kaže To je, to je, to je... PAUAČINKA!
Onako, sva ponosna na sebe što je pogodila a ja se previjam po podu od smeha.
Je li,kad je penzija?
....juce sam citao jednu staru srpsku bajku, koja se zove, verovali ili ne, PEPELJUGA...i 'ladno je identicna prica, malo doduse izmenjena zapadnjacka verzija....i kome sad covek da veruje - da li su oni plagirali nas ili mi njih?
Kako da dam ime mački? Ženka, skoro potpuno bela, umiljata. Liči na Bilijevu drugaricu Kraljicu, samo nema plave oke i crvenu mašnu oko vrata.