О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako se zove onaj crtać gde miš upadne u neku posudu gde se prosuo alkohol, pa se onda napije, i prividjaju mu se ružičasti slonovi ? Sećam se da posle nilski konji igraju balet...
ili bar kako da nadjem taj crtać na youtubetu ili negde drugde
Isti si Knez!:lol:J*be se njemu,bitniji mu je Shaman King nego situacija u državi!:hahaha:

Isti si Knez!:lol:J*be se njemu,bitniji mu je Shaman King nego situacija u državi!:hahaha:
e vala ako sam ja isti knez a ti si mu brat rođeni, onda i treba sve naopako da bude :D

besides, šta fali dambu, crtać je legenda bre :) i ćiro je isto fenomenalan, ih kad se setim kako sam gutao svako jutro crtaće :D
pa za vreme zimskog raspusta, kad krene dečiji program ujtru od 10 pa do 12, puštaju ruske (uvozne) crtaće... Ehh kako sam se tad s elanom budio da bih sedeo pred tv-om sa burazerom, pored toplog šporeta :)

Razmishljam o tome kako sam konachno uplatila net, na neogranicheno mesec dana, znachi wow za mene, razmishljam o moru, o drushtvu, o njemu i o tome da li sam popravila hemiju, a usput da ne pominjem matish i fiziku za koje znam da cu pokvariti, ali me i za to bash briga, vazno da sam ja hepi i da pored svega toga i dalje volim ovu j.ebenu shkolu samo zbog mojih naj drugarica i njega koji mi zivot chine milion puta lepshim i boljim......

besides, šta fali dambu, crtać je legenda bre :) i ćiro je isto fenomenalan, ih kad se setim kako sam gutao svako jutro crtaće :D
pa za vreme zimskog raspusta, kad krene dečiji program ujtru od 10 pa do 12, puštaju ruske (uvozne) crtaće... Ehh kako sam se tad s elanom budio da bih sedeo pred tv-om sa burazerom, pored toplog šporeta :)
Transformersi zakon!:worth:Malo novih crtaća"ima dušu",jedina stvar koja mi su u poslednje vreme svidela je Ice Age(oba dela).Usput,zna li neko kada se u bioskope pušta"Technotise:Edit i ja"?:think:Deluje obećavajuće...:klap:

Transformersi zakon!:worth:Malo novih crtaća"ima dušu",jedina stvar koja mi su u poslednje vreme svidela je Ice Age(oba dela).Usput,zna li neko kada se u bioskope pušta"Technotise:Edit i ja"?:think:Deluje obećavajuće...:klap:

Nema,ni crtaci nisu kao nekad sad samo neki kineski Yu gi o i ostale gluposti ,Tom & Jerry zakon :lol:

Nema,ni crtaci nisu kao nekad sad samo neki kineski Yu gi o i ostale gluposti ,Tom & Jerry zakon :lol:
Moj stariji buraz gleda anime g**na.:roll:Čak je za pozadinu lap-topa stavio neku anime ribu što se brčka u bari,dok u pozadini iz žbuna u nju zuri majmunolika p**kopata.:dash:
A u Tom i Džeriju sam uvek navijao za Toma.Šta bi dao da jednom vidim kako hvata onog pacova,ih!:hahaha:

Zato mi imamo strogu cenzuru, i ja i sve ostale mame koje znam, priznajemo Nodija, Bona, Bilija, Čarobni autobus, Jagodicu Bobicu, Doru, Sunđer Boba, Smešariki... Eventualno je nekad pustim da gleda Nanuka.

To je ipak za malo stariji uzrast, oni imaju svi po 2-2.5 godine. Nodi je malo napredniji od Teletabisa, tu već imaš primere vredoće i lenjosti, dobrog i lošeg... Teletabisi je više ne zanimaju ali se zato kad je Nodi zahefta za ekran i samo hirurškim putem mogu da je odstarnim! :lol: I kad je reklama za Jodi, za Njupa supu i još poneka, Čarobni autobus (mada još uvek ne kapira poentu) i kuca Bono... Mačka Bilija već ne može da isprati, suviše je dinamičan. A s obzirom da joj se sviđaju Auronci, sudim da voli te animirane filmove sa lutkicama jer je i Bono ustvari lutak.

:hahaha: Čitamo mi pre neki dan neku zbirku bajki sa jako lepim ilustracijama, objašnjavam joj šta je šta i onda ona počne kao da se preslišava... I u jednom momentu pokazuje pečurku i kaže To je, to je, to je... PAUAČINKA! :rotf: Onako, sva ponosna na sebe što je pogodila a ja se previjam po podu od smeha.

....juce sam citao jednu staru srpsku bajku, koja se zove, verovali ili ne, PEPELJUGA...i 'ladno je identicna prica, malo doduse izmenjena zapadnjacka verzija....i kome sad covek da veruje - da li su oni plagirali nas ili mi njih?

Ono kad joj pletivo upadne u jamu i majka joj se pretvori u kravu? A princa upozna u crkvi, na liturgiji?

:think: Kako da dam ime mački? Ženka, skoro potpuno bela, umiljata. Liči na Bilijevu drugaricu Kraljicu, samo nema plave oke i crvenu mašnu oko vrata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back