О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I moja mama je zbog trulog sistema odustala od tužbe protiv Čistoće i naročto grobljanske uprave, Hebu nas na finjaka za tatin spomenik. Kaže, nema vremena, živaca i para za to, njih boli doope, to je državna firma, a ona bi iz svog džepa morala da plaća advokata.

Razmišljam da li da se farbam i u koju boju. Juče mi je kuma rekla da mi je ona riđa varijanta od pre X godina bila dobra ali onda sam se šišala ultra-kratko a sad to ipak ne dolazi u obzir.

I moja mama je zbog trulog sistema odustala od tužbe protiv Čistoće i naročto grobljanske uprave, Hebu nas na finjaka za tatin spomenik. Kaže, nema vremena, živaca i para za to, njih boli doope, to je državna firma, a ona bi iz svog džepa morala da plaća advokata.

Razmišljam da li da se farbam i u koju boju. Juče mi je kuma rekla da mi je ona riđa varijanta od pre X godina bila dobra ali onda sam se šišala ultra-kratko a sad to ipak ne dolazi u obzir.
Jesi li razmišljala o zelenoj :mrgreen:

Пошто лутам по осталим регионалним пдф и скупљам и доводим форумаше код нас налетео сам на ову тему на пдф Крагујевац.
О чему размишљате тренутно?

Ne trenutno,nego vec dosta dugo...O jednom forumasu,koji mi se uvukao pod kozu,koliko god glupavo da zvuci...:heart:

I onda skontam da je zaljubljen :besna:

Ne trenutno,nego vec dosta dugo...O jednom forumasu,koji mi se uvukao pod kozu,koliko god glupavo da zvuci...:heart:

I onda skontam da je zaljubljen :besna:

Poslušaj teta-mamin savet, batali te online romanse, to je sve mačka u džaku i na dugom štapu. Ako ima šanse da se upoznate u RL, još i može da dođe u obzir ali internet je vrlo opasno mesto i stvari su jako često drugačije nego što izgledaju. Veruj mi, ne kucam napamet. :tajna: ;)

Ako ima šanse da se upoznate u RL, još i može da dođe u obzir ali internet je vrlo opasno mesto i stvari su jako često drugačije nego što izgledaju. Veruj mi, ne kucam napamet. :tajna: ;)
MEGALOL!:rotf:
internet_dating-3567.bmp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back