Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
^ Ja pliv'o pre nedelju dana pa sad šmrkćem kao mutav.
Što je najgore,matori me nateraše da se jutros vrzmam po bolnici.
Što je najgore,matori me nateraše da se jutros vrzmam po bolnici.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je najgore,matori me nateraše da se jutros vrzmam po bolnici.

Obuci nešto laganije. Tamo je veoma vruće...kako još malo moram da idem u "pakao"...![]()

Ko kaže? Možeš,ali sumnjam da ne bi završila u ludari...pa ne mogu gola u sud...![]()

Šalim se bre...Držim ti palcove da im rasturiš kewu na sexualnoj osnovijoš ja tužim,onda bi tek presudili u firminu korist....
...msm, kad prevedeš na izvorni srpski...Znaš već

čujemo se kasnije....Naravno!razumem savršeno...čujemo se kasnije....

Samo napred...o tome da sad ne znam šta da radim,ni napred ni nazad...izem ti sud i advokate....![]()

Jesi li razmišljala o zelenojI moja mama je zbog trulog sistema odustala od tužbe protiv Čistoće i naročto grobljanske uprave, Hebu nas na finjaka za tatin spomenik. Kaže, nema vremena, živaca i para za to, njih boli doope, to je državna firma, a ona bi iz svog džepa morala da plaća advokata.
Razmišljam da li da se farbam i u koju boju. Juče mi je kuma rekla da mi je ona riđa varijanta od pre X godina bila dobra ali onda sam se šišala ultra-kratko a sad to ipak ne dolazi u obzir.

Ali stvarno nikad. Čak i o plavoj davnih dana ali zelena nikad.I nemoj! Jel' da DA jeNisam.Ali stvarno nikad. Čak i o plavoj davnih dana ali zelena nikad.

Пошто лутам по осталим регионалним пдф и скупљам и доводим форумаше код нас налетео сам на ову тему на пдф Крагујевац.
О чему размишљате тренутно?

Ne trenutno,nego vec dosta dugo...O jednom forumasu,koji mi se uvukao pod kozu,koliko god glupavo da zvuci...
I onda skontam da je zaljubljen![]()
I nemoj! Jel' da DA je![]()
MEGALOL!Ako ima šanse da se upoznate u RL, još i može da dođe u obzir ali internet je vrlo opasno mesto i stvari su jako često drugačije nego što izgledaju. Veruj mi, ne kucam napamet.![]()
![]()