О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o bubasvabi koja je u kuhinji i kako cu da se osusim kao list do ujutru posto da bi se zastitila od bube sam zatvorila rata od sobe i prozore a ipak sad vidim da moze da se provuce ispod vrata odoh da ih zapusim farmerkama
Šta ćeš kada se buba bude uvukla u farmerke?:eek: A ti ih posle obučeš... :hahaha:

:rotf: Već mogu da zamislim Kosicu kako histeriše dok bubica mili i golica je! :super:

Razmišljam o "boni" koju dobih na temi na kojoj nisam postovala već godinu dana. Mis'im, LJ&S mi je nekako presipanje iz šupljeg u prazno i nepotrebno kidanje nerava i usput se "zaradi" i pokoji "nepretenciozni" :whistling: pp... I razmišljam zašto je Gazdarici toliko vremena trebalo da zaključa temu o debelim metalkama kad je baš odaaavno sve rečeno. Mis'im, dok sam bila metalka, bila sam mrak riba.

^ Možda zvučim glupo,ali to ti nije bilo pametno.Pre 5 godina imao sam udes na pešačkom prelazu(konkretnije,zviznuo me je kombi)i pored:manjeg potresa mozga,nekoliko sati provedenih u nesvesti,ukočenosti vrata(trunka je falila prelomu),kratkotrajne nepokrenosti i par dana provedenih u bolnici...Zamalo da na suđenju ispadnem kriv što sam mu ulubio kombi!:eek:Zašto?Cela njegova firma je stala iza njega dok sam ja govorio sam,bez advokata(kojeg sam smatrao nepotrebnim jer je zakonski apsolutno vozačeva krivica).Moli Boga da dobro prođeš,nem' drugih saveta.

Jednom je u nekom filmu neki matori KKK izjavio: "Kad pijana, nadrogirana crnčuga "uleti u makazice" u svom besnom autu sa crnačkom muzikom odvrnutom do daske i ti se zamalo slupaš u najbližu banderu, da li pomisliš 'Nevaljali Afroamerikanac' ili 'Glupava ******'?" Totalno primenjivo i na ove... "naše". Nisu Đorđevići nego rođaci onoga što je onog malog koknuo u parku na štajgi. Skupljaju se na ručku svakog dana u isto vreme, baš kad treba da uspavljujem dete i galame najstrašnije, svađaju se, razvode i mire, slušaju muziku, naravno najgori mogući šund... Malo li je što sam od noćas neispavana zato što mi se pseto boji grmljavine, nego ni danas nisam mogla da odremam nimalo samo zato što sam precenila izolacionu moć stiropora kad smo renovirali kuću. :dash::besna::vudu: Oću, majke mi, da brijem glavu! :thumbdown:

^ Zašto li te zamišljam ovakvu?:think:
72820126_f37782b99e.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back