O cemu razgovarati

ne vidim da sam se igde obratio tebi za misljenje...
i nemam nameru da ti odgovaram
i njemu niko ne preti....

tako da...

odleprshaj sad....

Niko ni tebe nije pitao za misljenje, pa si ga prosuo...
"Ostavi mi adresu i fiksni", rece Zorou... Cemu?...
Da mu objasnis da nije u pravu?... Pa to mozes i ovde...
Leprsacu gde ja hocu, i kad hocu... Nisi mi ti ni rod ni pomoz' Bog pa da pravis raspored kretanja po forumu... :thumbdown:
Takvih razbijaca pun **** po forumima...
BTW, pitao sam te jer ocigledno imas totalno drugaciji brak od nje, pa cisto da navedes kako to funkcionise... a ti k'o da sam ti majku opsovao...
Sto? Da nema i tu kakvih problema u raju, a?...
Ona ih barem navodi...

@tema
Ni meni se ne svidja njeno proseravanje, vec rekoh, ali samo zbog dece...
Sto se braka tice, bolje srecan razvod nego nesrecan brak... I zbog njih dvoje (troje?) i zbog dece... Pre nego sto se ovo sazna, pa pukne bruka i pokoji samar...

Занимљива тема... а мене одушевио Инсолитус. Рекао бих да је гарант млад, и баш све ово читам и питам се како су се моји ставови о томе отупели да, оно, не само да не осуђујем, него ми још такво понашање... као да постаје прихватљиво.

Не знам... брак је чудо, и већ сам негде приметио како се код идеалиста сва представа о идеалном животу завршава ступањем у брак... а оно иза тог чина још цела једна половина живота. Знам само да бих желео за свој брак да нам либидо буде на подједнаком нивоу, и да се на неки начин "нађемо", како не бисмо дошли до тога да након неког времена постанемо једно другом туђи или неподношљиви... или једноставно досадни, па да узбуђење тражимо са стране. А озбиљно се питам да ли је тако нешто уопште могуће...

A sto ne bi bilo moguce?

Jednostavno nije...
Nemas ista shvatanja sa 9, 15, 25, 40, 60 godina...
Menjas stavove, zivot te menja... Ljudi se, prosto, menjaju.
Samim tim se to desava i lepsoj polovini... ;)
Onda tu negde dodju i deca. Promene te, dosta... Okrenu ka njima.
Da postoji toliko idealnih, ne bi ih svecom trazili i u emisije gurali... :)
Elem, opet kazem, bolje joj je da to resava sto pre, jer ce sve svakako kad-tad izaci na videlo... Ovako se moze razgovorom nesto zavrsiti, a nesto drugo poceti...
Ali, pocinjanje drugog, a prvo nije zavrseno? :thumbdown:
Zbog dece; za njih se ne brinem...

Jednostavno nije...
Nemas ista shvatanja sa 9, 15, 25, 40, 60 godina...
Menjas stavove, zivot te menja... Ljudi se, prosto, menjaju.
Samim tim se to desava i lepsoj polovini... ;)
Onda tu negde dodju i deca. Promene te, dosta... Okrenu ka njima.
Da postoji toliko idealnih, ne bi ih svecom trazili i u emisije gurali... :)
Elem, opet kazem, bolje joj je da to resava sto pre, jer ce sve svakako kad-tad izaci na videlo... Ovako se moze razgovorom nesto zavrsiti, a nesto drugo poceti...
Ali, pocinjanje drugog, a prvo nije zavrseno? :thumbdown:
Zbog dece; za njih se ne brinem...

nemoj mesati babe i zabe deca nemaju veze sa seksualnim zivotom svojih roditelja..na kraju krajeva oni su i dalje ljudi bez obzira sto su postali roditelji

Ha! prvo me je odbio... mislim da idemo zajedno.
Poceo je nesto muljati kao bolje da narucimo da donesu u firmu i tako.
Ja kazem OK! Ajde mozda nece da nas vide zajedno da odlazimo, da pocnu glasine ... a on na visokom polozaju....

I odlucim da cu mu kupiti rucak i doneti u kancelariju pa neka sam uziva.

To je bilo juce.

Jutros, druga prica!

Dosao rano ujutro do mene i pita gde hocu da idemo!

Neverovatno!

Back