- Poruka
- 89.439
Koje su to teme o kojima ne vredi raspravljati?
I šta uopšte znači da vredi raspravljati? Kada je rasprava vredna
vašeg vremena i truda?
vašeg vremena i truda?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada su sagovornici opušteni, neostrašećni, ne osuđuju, saslušaju, ne namećuKoje su to teme o kojima ne vredi raspravljati?
vašeg vremena i truda?
Onda nema ničega o čemu ne vredi raspravljati?Kada su sagovornici opušteni, neostrašećni, ne osuđuju, saslušaju, ne nameću
Onda ima kvalitetne rasprave
a neistomišljenici su svi glupi?Samo s glupim neistomisljenicima ne vredi i o politici
Nije u pitanju tema, nego sagovornik....o svakoj temi može da se raspravlja sa pristojnim ljudima,Koje su to teme o kojima ne vredi raspravljati?
vašeg vremena i truda?
vašeg vremena i truda?
Kako si lepo i razložno napisaokorisna rasprava je kad nešto naučim ili me neko iščupa iz zablude
Imamo ovde i profesore...Kako si lepo i razložno napisao
Jel se to nekad desilo? Na forumu, ne da te je profesor nečemu naučio?
Zavisi od sagovornika. To sam odgovorio.Onda nema ničega o čemu ne vredi raspravljati?
prof. Jasna Budisavljević?Imamo ovde i profesore...
Ne postoje teme o kojima ne vredi raspravljatiKoje su to teme o kojima ne vredi raspravljati?
Ne znam kako drugačije da kažem, osim da nije bitno ŠTA nego SA KIM.I šta uopšte znači da vredi raspravljati? Kada je rasprava vredna
vašeg vremena i truda?
Ni o čemu ne vredi raspravljati.Koje su to teme o kojima ne vredi raspravljati?
vašeg vremena i truda?
Naravnoa neistomišljenici su svi glupi?
Ne vrijedi raspravljati kad je neko tako očigledno pametan, razborit, komunikativan.. kao što si, recimo ti.Koje su to teme o kojima ne vredi raspravljati?
vašeg vremena i truda?
Kad me vidiš na temi unapred odustaneš od svog mišljenja.Ne vrijedi raspravljati kad je neko tako očigledno pametan, razborit, komunikativan.. kao što si, recimo ti.
Ne da ne vrijedi, nego je čisto gubljenje vremena.
I zato.. to je tako i molim bez neke bespotrebne rasprave
Ne da odustanem, nego..Kad me vidiš na temi unapred odustaneš od svog mišljenja.