o cemu najradije

Dobro, recimo da neko malo duze vreme nisam imala taj prvi dejt zbog duge veze, ali u principu nemam problem sa tim, jer sam prilicno spontana i komunikativna, volim da pricam, obozavam da slusam.
I mrzim taj formalni momenat- idemo u kafic(posebno sto mrzim da mi placaju pice, uvek idem na share varijantu)... ako je toplo vreme, najradije bih setala nekim novim ulicama, neko pivo i super.
Isto tako nemam problem da sam ustogljena i da pazim da li sada necu da kazem nesto pogresno itd itd.... ako se nekom ne dopadnem takva, od mene ustogljenost dobiti nikada nece ;)
A teme o kojima pricam, pa, ako svedem na neku generalizaciju, dobar deo ljudi sa kojima sam ja izlazila su izuzetno inteligentni, neograniceni, i opstekulturni....to je dovoljno za dobru zajebanciju, kvalitetan razgovor plus ako se na to dodaju neke stvarcice koje su nam slicnost, bude fino.

jeste... dulek je tikva, da prevedem na jezik koji razumeju nasi mladi... ima i kako izjavljuju ljubav oni sa juga... kazu... draga... morava komrlja kamenje... kucici se spoticu o duleci... ti si mesecina mog zivota... ja te volim, ye*** mi mater... pa smo se mi nekad przili u skoli... i pisali u sveske, da se zapamti takva, ne bas svakodnevna, posalica...

Nemam pojma o čemu pričam. Nekako uvek nađemo teme. Ne sećam se da sam ikada išla da se vidim sa nekim o kome ama baš ništa nisam znala, pa da sam bila u frci šta sada. To su uvek ljudi sa kojima znam da imam barem nešto zajedničko, pa ako nam ne ide razgovor o do tada nedodirnutim temama ići će to što je poznato, pa će se preživeti to viđanje i svako na svoju stranu. Ne opterećuje me prvi sastanak uopšte.

Mislim, prvi sastanak se zato tako i zove zato sto je prvi i ne zahteva ljubljenje. Svi volimo da se ljubimo, ali zaboga, zasto bih se ljubila sa nekim ko mi ne odgovara, a to ne mogu da saznam ako ne popricam i izblejim sa njim?A, za to ima vremena, sledeci dejt moze biti vec sutra, tako da ono

pricate pri prvom izlasku sa nekim?

nista od toga sto si navela... ako je prvi izlazak dobar - prica nas samo povede i obicno bude saljiva i ni o cemu... nisam usiljena osoba, i lako mi je da caskam... e sad, ako je izlazak los, to znaci da me on gusi i da drzi monologe o sebi, a ja bezim u toalet i ostajem tamo duuuuuuuuuugooooooo, cekajuci kraj veceri.

ne znam....uvek sa nadje neka tema za razgovor....al jako cenim spontanost,ne volim kad se neki razgovor vodi na silu samo da ne bismo cutali:wink:...bolje i to nego da pricas nesto bzvz samo da bi pricao:razz:...

pricate pri prvom izlasku sa nekim?
o svom kucetu? o mami i tati i tetki iz donjeg orasja? o autu koji planirate da kupite? o ormaru punom takve i takve garderobe? o zelji da operisete klempave usi? o ambicijama da postanete "to i to" al vam treba dobra veza? o prolapsu i kamenu u zuci? o zapaljenju zdrela?
jel dajete komplimente, onako, kao iz rukava, ili ste malo uzrdzaniji u tome? koliko budete drski? koliko napadni? koliko, jednostavno prirodni i uctivi? koliko ste uopste nesigurni ako nekoga dovoljno ne poznajete? sta tada radite? jel cupkate nogom ispod stola? brisete maramicom oroseno celo i vrpoljite se? koliko lazete pri prvim susretima? i o cemu? vezano za sebe kao osobu ili vezano za konkretne stvari iz vaseg zivota? koliko ste u stanju da pocnete da se zalite na lose komsije, tetku-vesticu sto vas gusi, na cene goriva..

..........ja prvo pochnem da pricham o cenama na pijacama ,provalio sam da zene obozavaju tako da prichaju o kupovini i da uporedjuju cene ,bash skoro sam sa jednom razradio temu smrznutog grashka i nedostatka istog po prodavnicama .........posle toga postadosmo bliski da je izrazila zelju da mi okruni klip kukuruza ........;-);-)....ko zna zna

Back