O čemu mislite kada ste sami?

То је цео мој живот. Ако размишљам о свету размишљам све најгоре али када сам у свом свету тад размишљам о разним апстракцијама и није ми лоше док ме посао и реални свет не позову.

images

Gledam da uposlim misli nečim praktičnim, štampa, mediji, tralala... igrice, gluposti.
No kada se razvije bolji i jači lanac asocijacija, dam se u kreativu, trenutno - pisanje, koje je već u odličnom povoju.
To je moja neka svakodnevnica, ne mora biti svačija, samo kažem. Mogao bih malo prirodu da ubacim za promenu,
samo vreme je nešto mestimično, ko da smo uvezli monsunsku klimu. :P:lol:

Meni se npr desi da se isključim skroz i da zamišljam da sam na nekoh dalekoj lokaciji tipa u kolibi na planini i sl. kada sam sam.
Što se nekih konkretnij misli tiče uglavnom su to zaludne stvari tipa razmišljanje o tome kako ću bajsom iz KG-a do BG-a u nekom momentu ili pak juče me je uhvatilo da razmišljam o tome kako fotoaparat funkcioniše

Poslednja izmena:
U pitanju su situacije kada imate neko vreme za samo za sebe, kada nema ljudi oko vas.
O čemu tada razmišljate?
Da li su u pitanju apstraktne stvari, nešto praktično ili baš specifično o čemu ne razmišljate kada ste okruženi drugim ljudima?

Na misli ne možeš da utičeš. Mislim su ti kao neki softver ugrađen u mozak koji te hrani nekim obično lošim stvarima. Ljudi retko misle nešto lepo. Osim kada je to neko fantaziranje i pravljenje nekih scenarija koji se nikada neće desiti.
Ostali su strahovi, brige i šta ako.

Meni ne treba da budem sam da razmisljam o necemu sto inace nije na dnevnom redu.
Kad sam negde u prirodi obicno iskljucim taj deo mozga
\s vremenom sam naucio da pustim misli da se pojave same
kad im dodje vreme
a teme su mnogo razlicite i nisu vezane za jednu oblast.
Ja bi npr smetao uz rijeku i slusaj neku mjuzu ili n3što historiografski sto me zanima i mislim, mislim zapravo ništa.

Back