Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 32.741
Dok ti smislis sta si hteo da kazes sve t se vec promenio
I oni sto ste ih poslali na robiju okrenuli bravu na drugu stranu.....

I oni sto ste ih poslali na robiju okrenuli bravu na drugu stranu.....
Kad ce Ceca na EurovizijuPa i Lepa Brena imala pesmu "Dama iz Londona" pa nije jela...
![]()
Kad vi preripite celzijus na izborima...Kad ce Ceca na Euroviziju![]()
Nie ona za to...za nju je arenaKad vi preripite celzijus na izborima...![]()
Za vas je to već prevelik kapacitet...Nie ona za to...za nju je arena![]()
O čemu je riječ , nema Bosanaca ...prati Euroviziju.Za vas je to već prevelik kapacitet...
Neki balon za mali fudbal koliko vas ima
Ispoštovana je forma simbolizma.O čemu je riječ , nema Bosanaca ...prati Euroviziju.
To ovi matori filozofirajuDa, znam da su se sa Politike preselili na Filozofiju.
Uživajte u prijatnom ćaskanju
Mi smo narod koji nepoznate reči izgovara po milozvučnosti slogova postojeće ali nejasne mu i komplikovane nove reči.Upravo čuh novi izraz:
Konstanta
I kako sise osećao pole ledine StojkoMi smo narod koji nepoznate reči izgovara po milozvučnosti slogova postojeće ali nejasne mu i komplikovane nove reči.
Lakše je...
Mi smo nacija Lakih Rešenja!
A o mudrosti tih rešenja u vidu rezultata tek kad lično tresnemo Stojkom o ledinu... Dok drugi pište zbog Lakih Rešenja - sve je u redu...
Odgovor:I kako sise osećao pole ledine Stojko
ne znam što su menjali scenografiju..ona od ranije je bila odlična..bacala je u trans u kombinaciji sa pesmom i performansom....naročito onaj virus napravljen od ruku....ovo sad je bilo bezveze..i nastup je bio mnogo bolji u polufinalu.što se tice nastupa bila je ok..publika je podrzala..pa videcemo sta ce biti
I zavrsio si?Nama je bio dosadan i jedan i drugi, pravili smo Galaksiju....![]()
bezi bre sad i glasaj za 24. pesmu na evroviziji...I zavrsio si?![]()
KontaktaUpravo čuh novi izraz:
Konstanta
ne može iz Srbije..to samo gastarbajteri mogubezi bre sad i glasaj za 24. pesmu na evroviziji...
a da...neka se klonira iz san marina...ne može iz Srbije..to samo gastarbajteri mogu