O Bogoljubu

Koji? Jel ONAJ? Hehehehe!
Pa nesto sam se zezao. Cuti da vidis kakv je haos bio kada sam pre stavio jedan slican tome. Tada jos nisma dolazio na Politiku. :lol: :lol:
Pocele zene da me salecu. :lol: Sad sam stavio Dark Lords! :D
Ono mi je bivsha. :D

Ма јок бре, овај док је Металика још увек била бенд, јес'да је мали али видим да је Металика док у другом случаји такође видим да је мали али никако не могу да закључим да ти је то бивша а ако и јесте не чуди ме што ти је бивша него ме чуди што ти је уопшет била било шта, ај'и што је била али што је дала није ми јасно а ако је и дала што је бре гутала?!

Какве везе има Боги с било чим?
Ваљда можемо да му узурпирамо једну тему већ кад је он узурпирао пола Србије.

Mozda niste chuli gazda,ali potlaceni kamaradi u stranim zemljama su se digli i svoje gospodare plamenitog roda poslali na ....kkkssssc...da da na ksssssc.
Ugnjetene mase su se digle i preuzele stvari u svoje ruke,talas slobode siri se Jevropom!

@PAC PAC

Ovo sto si mi pominjao bivsu u raznim kontekstima...sto te chudi sve to? :lol: Velika je ljubav to bila.Mnogo fina devojka.Liberalno vaspitana.:D
A Metallica... opaka slika a? Imam ih jos gomilu i to sam ih sve nasao na sajtu neces verovari...sexyjameshetfiled.com brdo slika! I svega i svacega!

Па знам ти аутора надимка- плачљиви џанки, па ко велим да ниси налик а то се онда не уклапа у персоналити, јел'како већ слика говори, твоје бивше драге.
Секси Џејмс, да не поверујеш шта све може да се нађе.

@como

Covece,nego sta. Inace jako brzo pamtim textove. Jednom ili dva puta cujem i odmah mogu da reprodukujem. A repriza je bila par puta,tako da sam utvrdio gradivo. :D
Ma to mi je jos kada sam bio klinac. Sve crtane filmove i filmove sam ucio napamet od reci do reci. I neke serije...ma svasta.
Koliko mi se puta desava kada pricam u drustvu da samo citiram filmove ida se to uklapa u temu u drustvu.

PAC-PAC:
Па знам ти аутора надимка- плачљиви џанки, па ко велим да ниси налик а то се онда не уклапа у персоналити, јел'како већ слика говори, твоје бивше драге.
Секси Џејмс, да не поверујеш шта све може да се нађе.
Ma znam ga i ja. Ma ovaj nik sam stavio jer sam tada pogledao u tu knjigu i stavio to.
...ali ja sam od svega pomalo. Kontraverzna licnost. :lol:

Много се ви заебавате овде. Немо бре толко да ме спомињете. То не ваља за биЗмис што каже она вашка Боле. Гњида.

U hbt D.J.O.K.A. se skrembluje.. :lol: :lol: :lol:

nego, gazda, svi novi koji dodju ovde u kafanu - moraju da ucestvuju u jednoj maloj tradiciji... trebalo bi tri puta da kazete "dud"... ali posto ste to vi... malo mi neprijatno... :lol: :lol: :lol:
Da preskocimo?

Pa necu, gazda... :lol:
ajoooj padam od smeha... DOBRODOSLI NA KRSTU, pod forum politika, pod tema dudovaca...
Svratite po nekad kod Mileve u Kafanu, da popijemo po jednu...
ima super ljudi da vas upoznam sa njima.

Back