Devil`s_Advocate
Primećen član
- Poruka
- 912
Pomozite mi oko ofoga....PLZ!
Ofo pitam radi igranja...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devil`s_Advocate:Pomozite mi oko ofoga....PLZ!
nid:Ako hoces da ti koristi graficka iskljucivo za igrice onda definitivno Nvidia!!!
Od FX5200 pa na dalje svi modeli su extra samo zavisi koliko para hoces da das!
Ja sam video testove atija x1800XT i nvidie 7800GTX... U 3dmarku 2003 i 2005 ati dobija ali u svim igricama tipa doom3 i farcry nvidia dobijaSizif:Imam ovde i nVidiu 7800GT (pcie) a i Radeon x800 PE (agp), i nekako su mi obe baš drage. Ne znam za koju bih se odlučio. Čekam nestrpljivo ATI x1800.
POP Mare:Ja sam video testove atija x1800XT i nvidie 7800GTX... U 3dmarku 2003 i 2005 ati dobija ali u svim igricama tipa doom3 i farcry nvidia dobija
Ka' što u podnaslovu levo stoji, plaćen sam za igranje sa vrhunskim hardverom. (Radim kao sistem administrator u jednoj američkoj firmi.)Кулиража:Sta ti ono radis (zaboravio sam vremenom) kad mozes da se igras sa tim cudima.
Ni govora. Mnogo bolja kombinacija bi bila na primer par JMlab zvučnika (Grande Utopia Be reference, recimo) i nekog Halcro pojačala (npr. DM68 monoblock).B.M:creative
Ajd, molim te ne lupaj. Sve pre FX5700 ultra se ne isplati. Od skora se ni ova pa i jachi modeli serije 5 ne isplate, jer serija 6 ima bolji odnos cena/(performanse+napredne opcije). 8-) 8-) 8-)nid:Ako hoces da ti koristi graficka iskljucivo za igrice onda definitivno Nvidia!!!
Od FX5200 pa na dalje svi modeli su extra samo zavisi koliko para hoces da das!
jozza:Ajd, molim te ne lupaj. Sve pre FX5700 ultra se ne isplati. Od skora se ni ova pa i jachi modeli serije 5 ne isplate, jer serija 6 ima bolji odnos cena/(performanse+napredne opcije). 8-) 8-) 8-)
Sizif:Ni govora. Mnogo bolja kombinacija bi bila na primer par JMlab zvučnika (Grande Utopia Be reference, recimo) i nekog Halcro pojačala (npr. DM68 monoblock).
A takva kombinacijica je par hiljada puta bolja od svih Creativa, Logitecha, Geniusa, Altec Lansinga, Sonyja, JBL-ova, Harman Kardona i ostalih igračaka.
Hej,sizif pomoziSizif:Ka' što u podnaslovu levo stoji, plaćen sam za igranje sa vrhunskim hardverom. (Radim kao sistem administrator u jednoj američkoj firmi.)
Zato mi je smešno kad vidim paljevine-navijače (vidi post iznad :-) ), koji nemaju nikakvog iskustva osim onog što eventualno pročitaju u SK, čuju priče po školici od drugara koji "sve znaju" i kod kuće imaju baš najbolji AMD/Intel/nVidia/ATI (izaberi po želji)... niko ne kaže "evo ja sam na istoj konfiguraciji probao ATI X850 i nVidia 5950 na testu Half-Life 2, Custom Timedemo mw_coast01 i ATI je imao 78 a nvidia 69 fps, pa ja iz toga zaključujem da je za igru Half Life x850 bolji izbor. (samo primer) Umesto toga imaš "ATI rulez! Ja imam ATI i mnogo mi je dobar!!! Čuo sam od Pere da se od Nvidie kvare napajanja! (Pera mi je nabavio ATI) " itd itd...
Uostalom, stari si član ovde na forumu i znaš sigurno o čemu govorim. :-|
Ja imam GF2MX400 i GF5200128bit i obje su mi drageSizif:Imam ovde i nVidiu 7800GT (pcie) a i Radeon x800 PE (agp), i nekako su mi obe baš drage. Ne znam za koju bih se odlučio. Čekam nestrpljivo ATI x1800.