Nutela, gde ima da se kupi prava?!?

100x bolje od usrane Nutele...

Prilozi

• Screenshot_20230805_055539_Chrome.jpg
    Screenshot_20230805_055539_Chrome.jpg
    61 KB · Pregleda: 9
Lepo sam napisao svoja zapažanja nekvaliteta nutele na našem tržištu, do skoro je jedino ta iz lidla bila pristojna.

Od saveta jedino vidim ubeđivanje da je ta masna odlična, da se palmino ulje trpa u sve i da ja ne vidim dobro. Dakle spamujete me.

Pitanje je bilo jednostavno dal nutela sa pijace ima EU kvalitet sobzirom da dolazi iz EU? Tamo još nisam naišao na ovu masnu nutelu koja se prodaje po srbiji.

I nutela je mama za palačinke, uz još neke džemove razume se 🤗

Poslednja izmena od moderatora:
Lepo sam napisao svoja zapažanja nekvaliteta nutele na našem tržištu, do skoro je jedino ta iz lidla bila pristojna ali se i ona pretvorila u masnu splačinu iz poljske.

Od saveta jedino vidim ubeđivanje da je ta masna odlična, da se palmino ulje trpa u sve i da ja ne vidim dobro. Dakle spamujete me.

Pitanje je bilo jednostavno dal nutela sa pijace ima EU kvalitet sobzirom da dolazi iz EU? Tamo još nisam naišao na ovu masnu nutelu koja se prodaje po srbiji.

I nutela je mama za palačinke, uz još neke džemove razume se 🤗
Jes, mama je kad ne znaš za bolje :zper:

Meni keva kada sam bio mali pravila domaci,bolji nisam u zivotu probao.
Mogu da ti dam recept.
Не можеш, није тај као онај из ЕУ...ниси пробао, па не знаш, али тај из ЕУ је нешто посебно :rotf:

Baš probaj ako budeš ikada igde putovala ili zamoli nekoga da ti kupi umesto što se ceriš nad svojom sudbinom.
Ја живим у пећини, крадем интернет од ових из суседне пећине, каква путовања...мени је путовање кад се спустим до града да купим со, а и тамо се често изгубим.

Back