Nutela, gde ima da se kupi prava?!?

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
72.300
Prava tj za eu tržište, ne ova sa palminim uljem. Lidl, maxi, idea prodaju istu - lažnu nutelu.

Kakve su ove po pijacama?

Iz lidla je katastrofa šatro nnemačka a puna palminog ulja kao poljska i francuska.

IMG_20230804_174800.jpg

Prava tj za eu tržište, ne ova sa palminim uljem. Lidl, maxi, idea prodaju istu - lažnu nutelu.

Kakve su ove po pijacama?

Iz lidla je katastrofa šatro nnemačka a puna palminog ulja kao poljska i francuska.

Pogledajte prilog 1389650
Verujes da je med u lidlu pravi, a ne verujes da je nutela prava?

Ако можеш негде да нађеш Аморети крем, пробај.
Препоручујем од срца, заиста се осећа лешник.
А то уље које помињеш је врв од врућине, хоће тако да се издвоји.

Da tačno u eu je tri klase iznad a ista cena 6 evra kilo. Pa reko dal ovi na pijaci prodaju iz mađarske moram jednu da kupim. Ovo u lidlu, maxiju i idei je splačina.

Danas gde časkom možeš da odradiš analizu u laboratoriji i pošalješ novinama - oni mute palmino ulje za srpsko tržište.

Primetio sam da ono što se prodaje u EU nema veze sa ovom krdžom koja se kod nas uvaljuje. Sad pravim palačinke i otvorim kilo nutelu iz lidla a ona pliva u ulju

Lidl te prevario, Maxi te prevario, ima li neki nepomični objekat da te nije prevario

pliva u ulju jer je 55 stepeni pored šporeta, logično da se odvoji uljana frakcija

i šta fali palminom ulju tačno

Poslednja izmena od moderatora:
U Hrvatskoj sada svugdje, prije samo u Muelleru.
Ali je*bo to, idući put kada budeš ovdje, kupi ovo:

450x600-9ed6ed4e-4c1b-11ea-9140-92f307bc0925.png

To je Nutella na steroidima.

Baš razmišljam otići kupiti jednu.
Linolada je krš neopevani. Samo nutela. Da znam u mileru sam je uvek uzimao i u hr lidlu je uvek bila prava ali ovde u srbiji se prodaje neki otpad od nutele sa palminim uljem.

Plati duplo i poješćeš da valja.
U grčkoj kupujem 6 evra kilo i vrhunska je nutela duplo više kakaa i lešnika, ni traga palminom ulju. U hrvatskoj je isto odličnog kvaliteta kada ga kupim u mileru ili lidlu. Konzum i pemo/studenac su valjali krš nutelu ne znam kakva je danas.

Pitanje je zašto se samo u srbiji valja bofl? Počev od praška i svega ostalog.

Back