Ta Baleticka 'ladno pobedi neki dan u Piramidi.
Najvise glasova dobi...
Ko su novinari NUNS-a?
Ovejani srbomsrci.
Nadezda Gace (predsednica) je Dalmatinka, za nju Kosovo ne postoji, njoj nista ne znaci, a zivela je dobro i za vreme Milosevica. Ni dlaka s glave joj nije falila (nije ni trebalo), posle njegovog svrgavanja sa vlasti i odlaska u Hag, posle njegove smrti u Hagu, ona vise nije imala materijala da opljune po nacionalizmu i nacionalistima, bar se tako ocekivalo.
Kad ono, ne da ima, sad cveta (na prgu sedamdesetih) kao ruza. Doduse uvela, ali, Soros bas te uvele (i sam uveo) obozava
Na jednoj tribini pod nazivom: Kosovo kao izgovor, izmedju ostalog, rekla je:
"....tu se potpuno slažem sa Teofilom i sa Srbijankom. Ja ne vidim smisao pitanja - Evropa ili Kosovo? Jedini odgovor je Evropa. Žao mi je što ovde ima malo ljudi mlađih od mene, ja se bližim šezdesetim i mnogo toga pamtim – ja mislim da Srbija ovog trenutka ne stavlja na talon, ti suludi političari ne stavljaju na talon Srbe na Kosovu nego stavljaju na talon budućnost Srbije. Danas vidite nekoga ko gura kolica, dete u kolicima, danas se odlučuje o sudbini tog deteta, ne više o našim sudbinama. Mi smo svoje sudbine istrošili.
Daj bože da nam bude bolje, ali neka ulaganja koja sada predstoje, to su ulaganja u budućnost Srbije. Ta priča – rekla sam malopre da sam ja Dalmatinka – volela bih sad da vas sve pitam, kako bi sad izgledalo da Italijani dođu i Split i kažu – te i te godine, u 3. veku smo izgradili Dioklecijanovu palatu i ovo je italijansko. Mislim, stvarno jeste da je na tom nekom davnom delu teritorije – ali opet više bliže Raškoj nego Kosovu – jesu manastiri srpski ili su bili carevi i kraljevi srpski, ali to je bilo 9. i 12. stoleće. Mi smo u 21. stoleću. Srbija je Kosovo dobila na poklon od međunarodne zajednice 1912. godine, posle balkanskih ratova. Ta teritorija nije bila tu...."
------------
Srbija Kosovo dobila od medjunarnosne zajednice 1912.

Srpska deca na Kosovu nemaju kolica, vec zice, logore, sram je bilo i nju i njene placenicke nesrpske satrape

Je li optuzila muslimanske novinare, je li optuzila siptarske, a hrvatske svakako da ne bi ni da je kolju, ona je Dalmatinka.
Kako nam kroje (i KO nam kroji), dobro nam i stoji- jos nismo poceli da se gusimo, ali nije iskljuceno!